Sunday, March 6, 2016

Jakkarayöpöytä
Kodin sisustuksessa ja huonekaluhankintoja tehdessäni olen huomannut, että jotkut asiat vain löytyvät todella helposti. Esimerkiksi heti tämän jakkaran nähtyäni tiesin, että se olisi aivan täydellinen kotiini - visioinpa samantien myös kuinka asettaisin sen päälle hopeisen valaisimen ja joululahjaksi saamani Byredon valkoisen vartalovoidepurkin! Sen sijaan sänkykokonaisuudesta puuttuu vielä sängynpääty ja helmalakana, joiden hankinta ei tunnukkaan aivan yhtä helpolta...

Yöpöydän mangopuun pinta on todella kaunis ja tuo hitusen rustiikkisuutta moderniin kotiin. Se sopii mielestäni erinomaisesti pellavalakanoin pedattuun sänkyyn. Tällaisia komboja onkin vilissyt tosi paljon nyt erityisesti ruotsalaisissa sisustuskuvissa.

Kyseessä on siis tämä Elloksen jakkara. Taisin jo aiemminkin todeta, että Elloksella on tosi kiva valikoima kodin juttuja. Vielä tänään sunnuntaina saa muuten -20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (myös huonekaluista) koodilla: 335426. Lisäksi saa -50 % aletuotteista koodilla 335712. Tarkemmat ehdot kannattaa tsekata Elloksen sivuilta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 comments:

  1. Onpa tosi kaunis! En ole tällaiseen puuhun ennen törmännytkään oikeastaan, mutta sopiva yhdistelmä vaaleutta ja puuta. Ja nätti muotoilu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun tykkäät! :) En ole tainnut minäkään törmätä, tykkään myös juuri siitä, että siinä on vähän tuota vaaleutta. Tuohon tilaan ei sopinut kuin tosi pieni yöpöytä, joten senkin suhteen tuo oli oiva. Hirveästi siihen päälle ei tavaraa mahdu, mutta ehkä ihan hyvä, ettei rupea kasoja kertymään! :D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)