Wednesday, March 9, 2016

Villeroy & Bochin aterimetItävallassa opiskellessani bongailin aina tavarataloissa hienoja aterinsettejä - siellä ne oli jotenkin kova juttu, tai ainakin valikoima oli suuri ja ne olivat aina tosi esillä kaupoissa. Päätin, että vielä jonain päivänä hommaisin itselleni oikein kunnon täysmittaisen aterinsetin. Hihi, nää on tällaisia tyttömäisiä #lifegoals! :D No uskon, että ymmärrätte? Joistain asioista vain tulee sellaisia päähänpinttymiä.

Opiskelujen jälkeen muutin takaisin Suomeen ja asetuin Punavuoreen vuokrayksiöön. Tuli kuitenkin sellainen olo, etten vielä sinne halunnut aterinsettiä hankkia, vaan vasta sitten siihen omaan kotiin. Joten tosi pitkään menin melkoisella random-aterinsetillä, joka oli kokoelma Ikean sekalaisia aterimia, muutamia lahjaksi saatuja Hackmanin Carelioita sekä mahtuipa joukkoon pari korealaisen kämppiksen jättämää korealaisin symbolein varustettua lusikkaakin. Sanotaanko näin, että ainoa hyvä puoli tässä kokoelmassa oli se, että aterimia oli riittävästi isompiinkin kemuihin.

No mutta nyt sitten hommasin THE aterinsetin! Ihanan, klassisen Villeroy & Bochin aterinsetin, joka miellyttää pehmeältä muotokieleltään just eikä melkein. Nämä tulivat ihan arkikäyttöön, en nimittäin näe mitään järkeä omistaa erillisiä aterimia arkeen ja juhlaan... oma arkeni kun on yhtä juhlaa. ;D Hah hah... Settiin kuuluu siis veitset, haarukat, isot ja pienet lusikat kahdelletoista - enempää ihmisiä ei tähän yksiöön taida mahtuakkaan kerrallaan.

Nyt voin siis ruksata yhden lifegoalsin toteutuneeksi - hitsi kun mulla on aikuinen olo nyt! :D

Kivaa keskiviikkoa murut!

6 comments:

 1. Onpa kauniit! Minun pitäisi myös "aikuistua" ja ostaa uudet aterimet. Käytän nimittäin yhä samoja aterimia kuin vuonna 1996! Ja ne tilattiin silloin Anttilan postimyyntikatalogista... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta hyvä, että ovat säilyneet niin hyvin ja pitkään! :) Se hyvä puoli tosiaan aterimissa on, ettei niitä kovin usein tarvitse hankkia, toivottavasti nämäkin kestävät pitkään. :)

   Delete
 2. Itse sain ylioppilaslahjaks Sola Switzerlandin Gemma -aterimet ja pidän niistä paljon, vaikka ovatkin hieman arkisemman näiköiset kuin nuo sinun. Jos tilaa (ja rahaa) olisi hieman enemmän niin ostaisin kyllä molempia aterimia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin tuolla Solan sivuilla ja kivan näköisiä aterimia heillä, tuo ei olekkaan entuudestaan niin tuttu. Kyllähän siinä tosiaan oma kiva filis tulee, jos on sitten juhlakattauksiin omat aterimet ja arjessa voi sitten huoletta käyttää toisia. :)

   Delete
 3. Klassisen kauniit aterimet! Rakastan itse V&B:n lautasia, mutta ne ovat mulle se "seuraavan asunnon unelma". Kiva muuten nähdä välillä vaihtelua niihin iänikuisiin Hackmannin aterimiin, jota lähes kaikilta suomalaisilta löytyy! Oon joskus miettinyt, et onkohan toista maata, jossa kansalla ois yhtä homogeeninen maku aterimien, lasien ja muiden astioiden suhteen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäät! V&B:n lautaset ovat myös minun mieleen. Ja joo, "seuraavan asunnon unelmia" pitää ehdottomasti olla! :)

   Komppaan sua myös tuossa suomalaisten samankaltaisuudessa tiettyjen kodin hankintojen suhteen. Siis toki jokainen saa hankkia mitä haluaa, mutta välillä tuntuu hieman tylsältä, kun kaikilla on vaikkapa Iittalan viinilasit. No löytyy niitä itseltäkin, mutta yleisesti ottaen tykkään miksata myös esim. juuri näitä Keski-Eurooppalaisia astioita mukaan kokoelmaan.

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)