Sunday, May 15, 2016

Blogin uusi ilme


Innostuin sateisen kotiviikonlopun ratoksi tekaisemaan blogille uuden leiskan! Homma alkoi sillä, että vanhemmat postaukset pääsivät arkiston uumeniin. Sitten vaihdoin uuden templaten, jota lähdin tuunailemaan mieluisammaksi... uutta on mm. keskitetty, yksipalstainen sisältö, sivun yläosan iso kuvaslider, responsiivinen versio mobiililaitteille (sen Bloggerin kökön mobiiliversion sijaan) ja muutamia muita pikkujuttuja. Huh, melko rankkaa puuhaa näillä meikäläisen koodaustaidoilla, aika lailla yrityksen ja erehdyksen kautta on kyllä menty! :D

Joitain uudistuksia ja viilailuja olisi vielä tarkoitus tehdä, mutta tässä hommassa on mennyt sellainen reilu vuorokausi nenä kiinni läppärissä, joten nyt mä lähden pienelle kävelylenkille oikomaan kangistuneita jäseniäni vielä ennen illan pelin katselua. Ai vitsi että tuli niin hyvä fiilis tästä blogin kevätsiivouksesta! :) Haha, voi olla, että teille lukijoille nämä uudistukset eivät ole niin iso juttu, mutta mitäs tykkäätte?

Rentoa sunnuntai-iltaa!

2 comments:

  1. Ah, tää on niin kiva ja raikas! Ihan sun näköinen :) Saitko muuten jotenkin konvertoitua kuvat uuteen leveyteen vai käytitkö vanhaa leveyttä tässä palstassa? Mulla menee nimittäin vanhat kuvat ja tekstit ihan miten sattuu, mutta toivottavasti niitä ei niin aktiivisesti lueta... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äh sori kun vastaan vasta nyt! Säilytin kuvien vanhan leveyden, mutta jouduin tekemään tähän semmosen max widthin, jotta kuvat ja teksti menee linjakkaasti... eli vähän jumppaa se vaati. Harkitsin vähän että olisin ottanut suuremman kuvakoon käyttöön (nyt 770 px leveä, voisi olla vähän yli 800 px:kin) mutta sitten tuumasin, että ehkä se ei ole vaivan väärti, varsinkin kun mobiilissa kuvakoko olisi sama.

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)