Tuesday, May 24, 2016

Asu valkoisten tennareiden kanssa
Nahkatakki: Mango
Farkut: Monki
T-paita: Twist&Tango (tämä)
Tennarit: Adidas (nämä)
Laukku: Coach 

Tällä kertaa olisi vuorossa jotain vähän uutta, nimittäin käytiin ottamassa asukuvat valokuvaaja Kirsi Hiekkarinteen kanssa. Osalle teistä Kirsi saattaakin olla tuttu Dear Moments & Me -blogista? Täytyy sanoa, että tästä kuvaussessiosta sain taas rutkasti intoa omaankin valokuvaukseen ja asukuvien ottamiseen! Näistä kuvista kun tuli varsin onnistuneita, vai mitäs tykkäätte?

Asu on tosi tyypillinen mulle tällä hetkellä... simppeliä ja rentoa. Kaikki asun vaatteet ja asusteet ovat lemppareitani ja niitä on helppo yhdistellä vaatekaappini muuhun sisältöön. Muuton yhteydessä tuli karsittua vaatekaappia todella urakalla ja nyt sieltä ei löydy yhtään mitään turhaa, pelkästään mieluisia vaatekappaleita. Tästä onkin hyvä lähteä miettimään seuraavia hankintoja, eli kesävermeitä! :D

4 comments:

 1. Moikka! Enpäs olekaan ennen sulle kommentoinut, mutta päätin nyt tehdä poikkeuksen. Blogisi on ihana, kunnon piristävä ja hyvänmielen blogi! Näissäkin kuvissa näytät ihanan keväiseltä ja freesiltä. Toivottavasti näin kesän tulleen löydät taas kirjoitteluinspiksen ja saamme useammin nauttia postauksistasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että kiitos aivan ihanasta kommentista! Tiedätkö sain tästä niin paljon iloa ja inspiraatioita! <3

   Delete
 2. No on kyllä erilaista kuvausjälkeä, tosi kivoja kuvia! Ja nätti asu, ihailen aina sun yksinkertaisia mutta niin tyylikkäitä asuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, hauska kokeilla aina vähän jotain uutta kuvien kanssa! :) Ja kiitos <3 Yksinkertaiset asut on kyllä käteviä arjessa, mutta just nyt haaveilen myös vähän erikoisemmistakin asuista :D

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)