Saturday, November 19, 2016

Instagramissa nähdään!Ajattelin tulla huikkaamaan tänne blogin puolelle, että tämä blogi ei enää oikeastaan päivity...kuten olette varmasti huomanneet! :D Homma jatkuu kuitenkin Instagramin puolella ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä on jo ottanut mut siellä seurantaan ja jos ei ole niin tekee sen nyt! Ja jos ei ole Instagram-tiliä niin ehdottomasti suosittelen sen perustamista!

Instagramissa (kuin myös Snapchatissä) mut löytää nimellä:

@janica.s


Tykkään edelleen kauniista asioista, kuvien ottamisesta sekä kaiken kivan fiilistelystä. Blogin pitämisessäkin kuvat ovat aina olleet mulle tekstiä tärkeämpiä, mutta jotenkin bloggaaminen vie enemmän aikaa kuin yksittäisten kuvien lisääminen Instagramiin. Ja kun tosiaan se arki täyttyy muistakin jutuista niin nopeasti, kuten töistä, treeneistä, joogasta ja läheisten ihmisten kanssa vietetystä ajasta... ja ei ole kiva jos on koko ajan kiire ja stressi! Tällä hetkellä siis Instagram on mulle se luontevin alusta omille luoville jutuille. Snapchatin puolellekin tulee aina välillä heitettyä jotain kuvia ja videoita kun siltä tuntuu.

Blogin jätän liveksi kuten tähänkin asti ja on mulla vähän sellainen kutina, että jossain vaiheessa vielä jonkinlaisen nettisivun tms. digitaalisen luovan paikan itselleni kyhään... joten tää ei ole heippa, vaan nähdään Instagramissa!


1 comment:

  1. Siellä nähdään, kiva katsella kauniita kuviasi siellä, vaikka tykkään tosi paljon myös lukea tekstejäsi :)

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)