Thursday, September 29, 2016

Hiusvinkkejä


Minulta on monesti kyselty vinkkejä hiusten laittoon, mutta valitettavasti en ole saanut mitään varsinaista hiustutoriaalia koostettua. Tässä kuitenkin muutamia tärkeimpiä vinkkejäni, josko näistä olisi apua jollekin teistä! Itselläni on tosiaan osittain luonnonkiharat ja melko karheat hiukset, joten (kuten olen aiemminkin todennut) ilman muutamaa niksiä näyttäisin ihan Gandalfilta! :D

1. Pesen ja kuivaan hiukset hiustenkuvaajalla aina illalla, sillä yön aikana hiukset silottuvat sopivasti. Föönaamisen jälkeen nimittäin hiuksistani tulee melkoinen pehko...

2. Ennen kuivaamista laitan kosteisiin hiuksiin jotain kosteuttavaa/silottavaa tuotetta kuten esim. hiusöljyä, seerumia tai kosteuttavaa hiusvoidetta.

3. Jos/kun hiukset ovat vielä aamulla karheat/pörröiset, niin laitan niihin vielä vähän silottavaa seerumia.

4. Ja kun haluan oikein sileät ja kiiltävät hiukset, niin suihkin niihin lämposuojaa ja suoristan raudalla.

5. Vaikka hiustenhoitotuotteet ovat ainakin omalla kohdallani aivan olennaisia, niin silti koen ravinnon kaikkein tärkeimpänä hiusten kunnossa. Mm. sinkki on hyvä vitamiini vahvistamaan hiuksia ja kynsiä (siinä, kuten muissakin vitamiineissä suosikkini on Solgar).

Sain valita Yves Rocherilta testiin tuotteita ja huomioni kiinnittyi Nutri-repair settiin, joka sisältää juurikin sellaisia tuotteita, joita hiukseni kaipaavat. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi siihen kuuluu ravitseva hiusnaamio, vahvistava seerumi sekä hiusöljy. Sain myös teille tuosta setistä erikoistarjouksen, eli kun normaalisti setin arvo on 60,50 € niin nyt sen saa tämän linkin kautta tilattua hintaan 21,90 € ja vieläpä ilman postikuluja! :)

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)