Sunday, December 6, 2015

Asu rannalla

Mekko: Dry Lake (tämä)
Sandaalit: Mango 
Aurinkolasit: Rayban (nämä)


Heipparallaa! Tämä ja viime viikko on vierähtänyt remonttia ja muuttoa tehdessä. Olen painanut hommia kuin pieni eläin, joten blogin pariin en ole millään ehtinyt ja jaksanut. Ei sillä, uutta kuvamatkskuakaan ei oikein olisi ollut, kun asunto on vielä ihan totaalisen vaiheessa ja asukuviakaan en ole ennättänyt ottaa, tosin ilmatkin ovat olleet vähän haastavat asukuvaamiselle... Joten nyt onkin hyvä hetki julkaista viimeiset kuvat syyskuun Turkin lomalta - nämä ovat itseasiassa yhdet lemppareimmistani asukuvista! Ihana auringonlasku, meri ja kuvien perusteella näytän ehkä tsiljoona kertaa virkeämmältä ja freesimmältä kuin juuri nyt. ;) Kivaa on myös se, että lomalla sitä tulee käytettyä vähän värikkäämpiä ja naisellisempia asuja verrattuna melko minimalistiseen ja rajallisen väriseen arkilookkiin.

Mutta siis summa summarum... olen muuttanut, remontti on vielä osittain kesken, huonekaluja ei juurikaan ole, nukun patjalla, vaatteissa on remonttipölyä, käsissä maalitahroja, jalat mustelmilla ja mitähän muuta... Mutta selvää on se, että olen väsymyksestä huolimatta onneni kukkuloilla! :) Asunnosta on tulossa juuri niin ihana kuin olen haaveillutkin, talo ja ympäristö vaikuttaa viihtyisältä ja olen muutenkin kotiutunut erinomaisesti. Tarkempia juttuja ja kuvia luvassa suht piakkoin!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 comments:

 1. Ihanat kuvat, näytät tosi onnelliselta! :) ja tuo meri ja valo! Tsemppiä remonttiin, oot kyllä ollut tosi ahkera :)

  ReplyDelete
 2. Upeat kuvat ja asu! <3 En tiedä mitä on tapahtunut, kun blogisi oli hävinnyt ilmeisesti mun lukulistalta?! (tosin siivosin listaa juuri että tainnut vahibko sattua ;D) Onneksi bongasin Instasta kuvan niin tajusin tulla tänne ja huomasin, että edellinenkin postaus oli jäänyt lukematta. Kunhan avaan koneen (kännykällä nyt) liityn uudestaan lukijaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh no! :D No onneksi löysit taas takaisin. Mullekin on välillä käynyt noin ja siinä on aina hirveä muistaminen lisätä listoille.... sama jos joku blogi on vaihtanut osoitetta...

   Delete
 3. Voi, miten ihania kuvia♥️
  Sopii sulle niin täydellisesti sekä värin että mallin puolesta tuo mekko, siis ihana!!
  Tulee itelle ikävä Turkkiin, vaikka lokakuussa siellä olimme, taisin kommentoida jotain sinun postausta Belekistä......
  -Ulla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ulla! :) Niin joo tehän olitte myös Turkissa melkein samoihin aikoihin kuin me. Ihana paikka! Ehkä joskus vielä pääsen myös Belekiin, sitä on kehuttu.

   Delete
 4. Voi miten onkin kauniita kuvia, tuo valo, tausta, asu jajaja! Erityisen ihana on kolmas kuva :)

  Tsemppiä remontin keskelle, hiljaa hyvä tulee ;)

  ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)