Tuesday, January 19, 2016

Smoothie BowlsOlen tainnut juoda smoothien aamiaiseksi lähes joka arkiaamu jo noin viiden vuoden ajan. Huh huh mitä rutinoitumista, mutta smoothie on vaan niin kätevä, sen kun voi juoda samalla, kun meikkaa! Usein syön aamiaiseksi myös pikkupalan leipää, jotta saan myös jotain suolaista lisäksi. Viikonloppuisin sitten onneksi tulee valmistettua vähän vaihtelevampi aamiainen. Yksi juttu, mistä olen innostunut viikonloppujen aamiaiseksi on smoothie bowlsit, jotka tuntuvat vallanneen somen. Joko siellä ollaan hurahdettu näihin kulhoihin koottuihin taideteoksiin?

Ensimmäisessä kuvassa on mansikka-mustikka-banaani-smoothie, jonka päälle olen taiteillut "härpäkkeitä" eli goji-marjoja, cashew-pähkinöitä, vehnäleseitä ja kookoshiutaleita. Hihi, tuo koristelun suunnittelu on aika hauskaa puuhaa - paras tosin välttää näiden tehtailua arkiaamuisin, muutenhan sitä ei ennätä ikinä töihin!

Toisen kuvan kulho ei välttämättä ole teknisesti smoothie bowl, ehkä enemmänkin vaan hedelmäkulho, kun ainekset eivät ole soseutettu. Se on kuitenkin ihan loistava yhdistelmä, yksi lemppareistani! Elikkäs persimoneja lohkoina ja granaattiomenaa sekä päälle maitorahkaa ja kookoshiutaleita. Nam! :P

Toivottavasti saitte näistä inspiraatiota aamu- ja välipaloihin! Koristeluun kun voi käyttää vaikka mitä: hedelmiä, pähkinöitä, marjoja, jne. Veikkaan, että myös lapset voisivat innostua tällaisten teosta. :)

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)