Monday, January 25, 2016

Sunday funday


Olipas onnistunut sunnuntai - tai itseasiassa koko viikonloppu. Jotenkin vaan sain tehtyä tosi paljon kaikkea ja sen kaiken tein silleen rennosti.  Yksi juttu on, etten ole kuukauteen juonut alkoholia ja se tuntuu tosi hyvältä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olo on jollain tavalla virkeämpi. Siis kun jotenkin vaan jo muutama lasillinen viiniä saa aikaan mulla sen, että seuraavana aamuna tulee pieni krapulan tunne tai ainakin olo on erilainen, kuin jos ei olisi juonut mitään. Ja mitä vähemmän sitä juo noin niin kuin yleisesti, niin sitä helpommin se tunne tulee... Oluen jätin jo loppusyksystä pois, koska tuntui, että siitä tuli maha kipeäksi ja se ei tehnyt iholle hyvää. Joten siis vaikken ole lopullisesti ajatellut ryhtyä absolutistiksi, niin jotenkin tämä tuntuu nyt oikealta. Ja ajattelen kai niin, että kun luopuu jostain, saa jotain tilalle. Joten siis nyt ainakin hetken olen ajatellut mennä näin. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta mahdollisesti muita alkoholiin "kyllästyneitä" tai tipattomaa viettäviä? :)

Viikonlopun starttasin jo vakkariksi muodostuneella tavalla: perjantaina töiden jälkeen treeneihin ja sitten saunaan. Lauantaipäivä vierähti kotia laittaessa ja sain tänne muutaman uuden huonekalunkin. Homma onneksi siis etenee. Paljon on tehty ja vielä jonkin verran on myös tekemättä. Olen niin fiiliksissä siitä, kun saa suunnitella kaiken täysin oman maun mukaan ja omia tarpeita ajatellen. Ensi viikolla saapuu Italiasta ne kauan odotetut marmorilaatat ja sitten seuraavalla viikolla on sovittu laatoitus (kyseessä siis keittiön välitila).

Sunnuntaiaamupäivänä lähdettiin ystävän kanssa hiihtämään Paloheinään. Lunta tuli ihan hemmetisti, mutta olipas kiva päästä käynnistämään hiihtokausi! Nyt kun vaan lumi säilyisi maassa, niin pääsisi useamminkin laduille. Iltapäivällä treffasin Emmin kanssa ja käytiin kahvilla suloisessa Andantessa Fredalla. Harmi vaan, ettei kahvilan pupu ollut tällä kertaa paikalla, pitää siis mennä uudelleen! Niin matcha lattesta kuin hiihtoreissustakin löytyy muuten kuvia Instagramista nimellä janica_s. Loppuiltapäivästä kävin vielä syömässä siskon kanssa Kallion Sandrossa. Varsin onnistunut viikonloppu siis! :)

Mahtavaa muuten, että olitte osallistuneet Casio Sheen -kellon arvontaan Facebookissa niin aktiivisesti! Tällä kertaa arpaonni suosi Henna Ruuskasta.

Hauskaa viikkoa kaikille! :)

2 comments:

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)