Tuesday, March 15, 2016

Asu ylipolvensaappaiden kanssa





Bleiseri: Zara
Pusero: Massimo Dutti
Farkut: Monki
Kello: Casio Sheen
Rannekoru: Edblad
Saappaat: Steve Madden
Laukku: Coach
Aurinkolasit: Rayban

Pitkästä aikaa asukuvia! Käytiin nimittäin sunnuntaina ottamassa asukuvia meidän asukuvausjengin, eli Eveliinan ja Emmin, kanssa. Koko talvi on omalta osaltani hurahtanut niin tiiviisti kodin laiton kanssa ja kun sääkin on ollut sohjoinen ja aurinkoa ei ole näkynyt, niin eipä ole paljoa huvittanut lähteä erikseen kuvailemaan asuja. Mutta taas kyllä muistui mieleen, miten paljon tästä hommasta tykkään, vielä kun nykyään asukuvaaminen hoituu jo vähän paremmalla rutiinilla, kun on jo oppinut katsomaan sopivaa paikkaa, jossa valo tulee hyvin ja taustakin on kiva.

Vihdoin sain myös näytille blogiin mun tämän talven lempparit, eli mokkaiset Steve Maddenin ylipolvensaappaat. Ne olen vetänyt jalkaan aina kun on ollut sopiva meno, tosin töihin ne eivät sovellu ja lisäksi olen koittanut säästellä niitä pahimmilta loskakeleiltä. Nyt onneksi oli kadut kuivat ja niin aurinkoinen päivä, että takinkin pystyi jättämään pois asukuvista.

Ai että muuten olen niin fiiliksissä näistä aurinkoisista ja keväisistä päivistä! Jotenkin kevään myötä sitä vaan herää eloon ja nyt on jo mielessä monia kivoja juttuja kevään varrelle. :)

Mainioita päivää ihanat!

9 comments:

  1. Noi saappaat on ihan mahtavat! Ja kivoja kuvia tuli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru! Joo, tuli kyllä hyvät kuvat ja varsinkin kun homma sujui niin kätevästi. :)

      Delete
  2. Saappaat ovat loistavat! :) Kauniin klassinen ja simppelin tyylikäs asu, tykkään! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tosi paljon! :) Simppelit asut ovat kyllä olleet mun tän talven hitti, ne vaan toimii!

      Delete
  3. Hei! Löysin blogiisi Googlatessani asuinspiraatiota harmaasta neuletakista. Ihastuin blogisi ulkoasuun ja klassiseen kauniiseen vaatetyyliisi ja olemukseesi heti! Aivan ihana blogi sinulla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi vitsi, tosi kiva kuulla, että blogi inspiroi kokonaisuutena! Tällainen kommentti ilahduttaa niin! :)

      Delete
  4. Ihana kevätfiilis näissä kuvissa! Mun on pitänyt läpi talven yhdistää ylipolven saappaat farkkuihin, mutta jostain syystä se yhdistelmä on vain jäänyt käyttämättä, mutta ehkäpä nyt viimein kevään koitettua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Itse olen tykännyt ylipolvensaappaista juuri farkkujen tai mustien kapeiden housujen kanssa - toki toimiihan ne hyvin myös mekon/hameen kanssa. Ainoa vaan, että kun nämä ovat mokkaiset saappaat, niin housujen kanssa niitä saa kiskoa/asetella jalkihin vähän suuremmalla antaumuksella. :D

      Delete
  5. Moi. Mahtava blogi sulla. Kiitos. Minulla on aikomus ostaa tuollaiset saappaat. Sopiiko ne miespuoliselle vai teenkö itsestäni pellen? Tykkään rikkoa rajoja pukeutumisessa.

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)