Wednesday, June 1, 2016

Asukuvat: raitoja sunnuntaina

 

 

Paita: Lindex (vastaava täällä)
Takki: Zara
Farkut: Monki
Laukku: Coach
Tennarit: Adidas (nämä)
Aurinkolasit: Rayban (nämä)
Kello: Casio Sheen

Tässäpä tällainen rento ja simppeli asu toissasunnuntailta... ihana aurinkoinen päivä, käytiin siskon kanssa Eiran rannassa kävelyllä ja istuskeltiin monta tuntia Hernesaaren rannassa aurinkotuoleissa auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Ahhhh... kyllä nämä aurinkoiset ja lämpimät päivät vaan ovat mahtavia!

Ennen tuota reissua kävin Jonnan kanssa ottamassa asukuvat. Olipa kiva kuvailla hänen kanssaan, Jonnalla kun on todellakin valokuvaus hallussa, joten samalla siinä oppi itsekin lisää asukuvaamisesta. Itseasiassa sattui niin, että unohdin kameran kotiin (älkää kysykö miten se on mahdollista! :D ). Onneksi Jonna tarjoutui ottamaan kuvat myös minusta kamerallaan ja itseasiassa olikin ihan mielenkiintoista päästä käsittelemään täyskennoisella Nikonilla otettuja kuvia, sitä kameraa kun olen itsekin katsellut vähän sillä silmällä. Kyllä, haaveissa on uusi kamera eikä tämä yhtään helpottanut asiaa! ;)

Aurinkoista kesäkuun ensimmäistä päivää muruset!

Kuvat: Jonna, editointi: minä
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 comments:

 1. Hei pakko kysyä, mitä hiustuotteita käytät? Hiuksesi näyttävät niin tuuheilta, mutta samalla jotenkin huolitelluilta. Itselläkin siis paksut ja pitkät hiukset, mutta pörröisyys ja luonnontaipuisuus saa ne näyttämään epäsiisteiltä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, aika usein mullakin tuntuu hiukset sojottavan joka suuntaan. :D Kuitenkin jos haluan ne tällaisiksi sileiksi, niin teen näin:

   1. Pesu, sitten pyyhekuivattuihin hiuksiin jotain hiusvoidetta (esim. nyt Schwarzkopfin Bonacure moisture kick defining cream) ja kuivaus hiustenkuivaajalla edellisenä iltana. (kun nukkuu yhden yön hiuksilla, niin ne vähän silottuu vs. että pesisi hiukset aamulla)
   2. Suihkutan hiuksiin lämpösuojaa ja suoristan hiukset hiusraudalla
   3. Laitan lopuksi hiuksiin vielä Aussien curl definition soft feel seerumia. Tämä tuote on ollut ihan lempparini jo vuosia. Kannattaa kuitenkin olla tarkka, ettei sitä mene hiuksiin liikaa, mutta se poistaa hyvin karheuttu.

   Toivottavasti näistä oli apua! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)