Monday, July 18, 2016

Kesälomapäivän terveellinen aamupala



Täällä on startattu kesäloma hyvillä fiiliksillä! Ihanaa, kun on aikaa tehdä kaikkea kivaa ja säidenkin puolesta homma näyttää oikein aurinkoiselta. Mulla on suunniteltu kaikkea kivaa tuleville päiville, jonkin verran olen Helsingissä ja reissailen myös Lahden ja Turun (saariston) suuntaan kolmen viikon loman aikana. Osa jutuista päätyy varmasti blogiin ja reaaliajassa menoa voi seurata Snapchatissä (janica.s).

Norjaan muuttanut siskoni oli yökylässä nyt Suomessa käydessään ja tein meille hyvän ja terveellisen aamiaisen. Aika onnistunut setti vaikka itse sanonkin! Aamiaiseen kuului:
  • Paistettu muna, jonka päällä kirsikkatomaattia, avokaadoa ja pannulla käytettyä lehtikaalta
  • Siemennäkkäriä vuohenjuustolla ja kasviksilla
  • Smoothiebowl (päärynä-banaani-smoothie, kiwiä, vadelmia ja kookoslastuja)
  • Porkkana-appelsiini-spritzeri (porkkana-appelsiinituoremehua, vichyä ja jäitä)
  • Haudutettua minttuteetä
Ehkä arvaattekin, että tuohon mehuspritzeriin sain inspiraation Rootsista, josta kerroin viime postauksessa. Tykkään hakea inspiraatiota ravintoloista ja toki myös somesta, ja sitten toteuttaa niitä itse kotona. Sama pätee myös esim. treeneihin ja joogaan, parhaat vinkit poimin omiin kotitreeneihin.

P.S. Netflixissä julkaistiin perjantaina Tony Robbinsista kertova dokkari, I'm not your guru. Jos et ole vielä katsonut, niin suosittelen ehdottomasti. Ihan huikeita tarinoita ja leffa saa pohdiskelemaan asioita vähän syvällisemmin.

6 comments:

  1. Kiitos! Olin kyllä itsekin tähän varsin tyytyväinen, niin maun kuin ulkonäönkin puolesta. :)

    ReplyDelete
  2. Jes, näin äsken kuvat tästä aamupalasta instassa ja ihanaa, että täältäkin löytyi vielä juttua. Itsellä alkaa loma ensi viikolla ja kovasti haluaisin jo tämmöistä aamupalaa kavereiden kanssa väkerrellä :) Kivaa lomaa sinullekin! :)
    - Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi kiva kuulla, että postaus ilahdutti! :) Toivottavasti siellä on loma lähtenyt käyntiin mukavasti ja olet päässyt herkuttelemaan hyvällä aamiaisella!

      Delete
  3. No nam! Vesi kielellä täällä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, joo kelpais kyllä mulle nytkin tuo setti. :D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)