Sunday, July 3, 2016

Brunssi @ Penny

 
 Ihanan rento sunnuntai! Käytiin tänään brunssilla siskon kanssa Uudenmaankadulla sijaitsevassa, pienessä ja tunnelmallisessa Pennyssä. Penny on keikkunut ravintoloita, joissa haluan käydä -listallani jo pitkään ja lähiaikoina erityisesti Pennyn brunssia on hehkutettu blogeissa. Odotukset olivat siis korkealla!

Pennyssä brunssiherkut tilataan listalta ja itse valitsin pääruuaksi tryffeli-gnocceja ja tomino-juustoa ja siskon lautaselta löytyi eggs benedict, nieriää ja selleriä. Jaettiin myös hedelmälautanen ja jälkkäriksi molemmat päätyivät superherkullisiin amerikkalaistyylisiin pancakeseihin. Juomaksi kahvia ja mehua. Nam mikä setti! Brunssi oli tosi hyvä, ainoa pieni huono puoli liittyi siihen, että valitsemani pääruoka oli aika noh, pääruokamainen, eli voimakasmakuinen ja rasvainen. Hoksasin ruokailua aloittaessani, että koska en ollut syönyt aamulla vielä mitään, niin joku miedompi, vähän aamupalamaisempi ruoka olisi kenties ollut parempi valinta siihen hetkeen.

Yleisesti ottaen voin ehdottomasti suositella Pennyä! Onko joku muuten jo käynyt Pennyssä tai onko suunnitelmissa mennä?

2 comments:

  1. Heei eikä! Mä olin varannut pöydän tälle päivälle klo 12 mutta koska mulla kova flunssa, peruin sen kuitenkin koska nukutti enkä olisi maistanut mitään :( mutta ehdottomasti suunnitteilla mennä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä! Vitsi olisi ollut hassua törmätä siellä :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)