Wednesday, July 13, 2016

Roots Helsinki
Eilen työpäivän päätteeksi treffasin Emmiä uudessa, vegaanisessa Roots Helsinki -kahvilassa Kalliossa. Hei onko vähän ihana paikka!! Terveellisiä herkkuja, hieno sisustus ja isot ikkunat, joista tulvi valoa siitäkin huolimatta, että meneillään oli julkisivuremppa - eihän tästä kahvilasta voinut kuin tykätä. Roots on myös joogastudio, joten ehdottomasti menen sinne myös uudelleen joogaamaan (ja syömään raakakakkua!).

Yksi Rootsin perustajista on kanssamme samalla salilla, TFW Helsingissä, käyvä Johannes, joten siinäkin mielessä oli mielenkiintoista käydä tsekkaamassa paikka. Nuo kuvassa näkyvät oranssit juomat ovat TFW yllätysdrinkit, jotka sai erikoishintaan TFW Helsingin #hallussa-rannekkeella. Itseasiassa tuollaisen rannekkeen ansaitsin itsekin juuri maanantaina, kun 100 treeniä tuli täyteen, Instagramissa sitä jo hehkutinkin.

Huh, enää kolme päivää töitä ja sitten alkaa mun kesäloma! Miten lomalle jääminen voikin olla aina henkisesti jotenkin niin hemmetin rankkaa!?! Siis se moodin kääntäminen lomavaihteelle..sitten taas muutaman viikon päästä takaisin työvaihteelle... aina yhtä vaikeaa tällaiselle kontrollifriikille. :D

4 comments:

 1. Onpas kivanoloinen paikka! Ens kerralla kun tuun Suomeen pitääkin ottaa Kallio-päivä ja kierrellä siellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli kyllä tosi kiva! Kantsii mennä, Kalliossa on tosiaan vaikka mitä kivaa muutenkin. :)

   Delete
 2. Tosi kaunis paikka, pakko käydä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Veikkaan, että tykkäät just ton tyylisestä sisustuksesta. :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)