Monday, August 8, 2016

Healthinki

Kesäloma olisi niin kuin done and done! Nyt taas töihin ja arkiaskareiden pariin... oli kyllä sen verran rento loma, että itseasiassa ihan kiva jo saada arki käyntiin, se kun on ihan hauskaa sekin. Lomapäiviäkin mulla on jäljellä vielä rutkasti, joten lomaakin voin pitää sitten taas jossain vaiheessa kun rupeaa tuntumaan siltä.

Loman aikana ehdin käydä monessa ravintolassa, joita olin kevään ja kesän mittaan listaillut muistiin ravintolalistalleni Evernoteen. Tällä kertaa joukossa oli monta terveelliseen ruokaan ja raakaruokiin keskittyvää ravintolaa ja näistä on tulossa juttua blogiin lähiaikoina. Tämän postauksen kuvat ovat Ullanlinnaan aivan vasta avatusta Healthinki-ravintolasta, jossa kävin ystäväni kanssa aamupalalla (eikös muuten olekin aivan ihana kukka-bombertakki hänellä, tahtoo kans!). Tarjolla on myös lounasta ja toki deli-tuotteita saa koko päivän ajan... smoothie bowleja, smootheja, salaatteja, avocado toastia jne. Söin tuon smoothie bowlin, joka oli oikein hyvänmakuinen. Olen itsekin vähän hurahtanut noiden smoothie bowlien tekoon, kuten olette varmaan Instagramista (@janica.s) huomanneet.

Healthinki oli varsin toimiva paikka, tosin sisustus ei ollut kovin erikoinen. Hienoa kuitenkin saada lisää uusia paikkoja, joista saa terveellistä ruokaa. Kannattaa siis ehdottomasti poiketa Healthinkissä, jos tuolla päin iskee nälkä!

Kivaa viikkoa kaikille! :)

4 comments:

 1. Me käytiin Emmin kanssa testaamassa viime viikolla, oli oikein kiva paikka. Mutta kuten sanot, ilme oli aika vaatimaton.. Mutta voi olla että tulee mentyä uudelleen, smoothie bowl oli tosi hyvä joskin hintavahko..! Heh, ajattelinkin että lanseerataan jotkut smoothies & shootings -tapaamiset, joissa kuvausten lisäksi kokeillaan joku uusi kahvila joka kerta?! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kiva nähdä kyllä, että tuleeko Healthinki tuosta vielä kehittymään... Esim. Rootsissa oltiin kyllä todellakin panostettu kokonaisvaltaiseen elämykseen ja sisustukseen. Esim. nuo siniset paperilautasliinat... huoh... No mutta kuten sanoin, niin kiva että tällaisia kuitenkin tulee ja pääasia oli, että ruoka oli hyvää! :)

   Joo smoothies & shootings - I'm in! :D

   Delete
 2. Ah, ihana tuo kukkatakki! Kuten Eveliina tuossa totesikin, mekin käytiin täällä ja olin ehkä vähän pettynyt kaiken hypetyksen jälkeen. Smoothiebowl oli ihan hyvää, muttei ehkä hintansa väärti. Kiva kuitenkin, että tämän tyylisiä "terveysvaihtoehtoja" on nyt pulpahdellut pintaan ja aina on uusia paikkoja testattavana! :)

  Ja hei tsemppiä töihin - täälläkin viimeisiä lomapäiviä vedellään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo bomber on kyllä hankintalistalla, ainakin musta ja jos löytyy joku kiva kukallinen niin todellakin! Healthinki on kyllä aika hyvin päässyt blogihypetykseen... Näitä terveellisen ruuan paikkoja on vielä aika vähän... mutta niitä tuntuu koko ajan tulevan lisää. Roots oli kyllä kivempi! ;)

   Kiitos! Hauskaa loman jatkoa! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)