Wednesday, August 10, 2016

Sisustusinspiraatiota - elokuu

Poimin muutamia suosikkejani Elloksen kodin tuotteista, mielestäni Elloksen valikoima on nimittäin nykyään tosi hyvä! Kulta kolahtaa edelleen, samoin marmori. Syksyn tullen uskon näkeväni kotonani hieman lisää blush-sävyistä vaaleanpunaista sekä murrettua tummanvihreää. Samaan aikaan myös alemman kollaasin vähän boheemimpi ja luonnollisempi tyyli tuntuu kiehtovalta ja jotain sellaistakin haluan osaksi kotiani (sopivasti miksaten toki).

Nyt Elloksella on muuten -20 % ale käynnissä kodin tuotteissa (myös huonekalut ja tuotemerkit), kannattaa käydä tsekkaamassa myös kodin uutuudet.

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

1. Kynttilänjalka   /   2. Kynttilä   /   3. Tyyny   /   4. Tarjotin   /   5. Sohvapöytä   /   6. Tuoli   /   7. Matto

1. Pyyhkeet   /   2. Ruukku   /   3. Kynttilä   /   4. Jakkara   /   5. Valaisin   /   6. Kupu   /   7. Kori   /   8. Seinäkoriste   /   9. Pöytä

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)