Sunday, September 4, 2016

Aamupalalla


Kulunut (työ)viikko on ollut hieman kiireinen ja stressaava, joten rento ja rauhallinen viikonloppu tuli tarpeeseen. Viikonlopuissa kiireetön herkkuaamupala on kyllä yksi parhaista jutuista! Lisäksi ulkotreenit ystävän kanssa, joogaa, pientä puuhastelua kotona ja lueskelua illalla sohvalla kynttilän valossa sateen ropistessa ulkona. Tällainen slow life -meininki on ihan paras tapa tasapainottaa ja virkistää keho ja mieli, sitten taas jaksaa tykittää arkipäivät. Nimittäin tarvitsen myös niitä hektisiä arkipäiviä, jolloin tapahtuu ja jolloin saa/joutuu antamaan kaikkensa. Silloin tulee fiilis, että on osana maailman menoa tekemässä ja kehittämässä, samalla haastamassa itseään.

Leppoisaa sunnuntaita ja tsemppiä tulevaan viikkoon! :)

2 comments:

  1. Ihana postaus! Totta, hektinen arki pyörittää meillä elämää. Vapaa päivät ovat hyvin harvinaisia ja rentoutuminen myös. Vapaapäivinä alan huseerata kotona kaikenlaista tarvitsisi vain osata relata välillä :) Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sepä se kun pitäisi vaan osata ottaa iisisti useammin... Usein kun kalenterissa on tilaa niin tulee tungettua sinne kaikkea, vaikka siis kivaakin. Mukavaa ja rentoa viikonloppua sinne! ☺️✨

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)