Sunday, November 22, 2015

Sunnuntain kuulumisiaTakki: Zara
Farkut: Monki
Nilkkurit: Zign
Laukku: Tommy Hilfiger
Huivi: Acne
Hanskat: H&M

Täällä vietetään rentoa sunnuntai-iltapäivää. Asunto rupeaa olemaan tyhjä kiitos Tori.fi-ostajien ja iso osa tavaroista jo pakattuna. Lähden kohta uudelle asunnolle noutamaan avaimia, jes! Varsinaisestihan asunnon hallintaoikeus siirtyy minulle vasta kuun vaihteessa, mutta jo alussa sovimme, että mikäli vain myyjän remontti ei veny, niin saan asunnon jo viikkoa aiemmin käyttööni. Hyvä, koska tästä nykyisestä pitää olla ulkona kuun vaihteessa ja sitä ennen pitää remontoida. Eli tuosta voitte päätellä, että varsin kiireinen ensi viikko tulossa remontin parissa. ;) Olen ottanut muutamia vapaapäiviä, joten eiköhän nuo suurimmat asiat tule hoidetuksi. Asunto tulee olemaan keskeneräinen vielä jonkin aikaa, sillä esim. keittiön seinän laatoitus tehdään vasta tammikuussa, kun marmorilaatta saapuu. Ja tavallaan en haluakkaan kiirehtiä asioita, jotenkin nautin siitä, että saan laittaa asuntoa kaikessa rauhassa ja pieteetillä! :)

Eilen vietettiin meidän tyttöporukan kanssa pikkujouluja, käytiin dinnerillä Ragussa ja drinkeillä Groteskissa. Ihan rauhallisissa merkeissä tosin, kotiin nukkumaan jo ennen puolta yötä ja silleen. Mutta olipa kiva ilta ja virkistävää käydä edes vähän ulkona, lähiaikoina kun en ole käynyt juuri missään, kun olen vain höösännyt tätä asuntojuttua. Ensi perjantaina olisi työpaikan pikkujoulut, siellä ajattelin käydä vain pikaisesti syömässä, seuraavana aamuna kun on ohjelmassa lattian asennusta. Pikkujoulujen vaatteitakaan en ole miettinyt lainkaan, nyt mennään sillä mitä kaapista löytyy ja rahat ja energia laitetaan kodin hankintoihin. Onneksi vaatekaapista löytyy varsin paljon toimivia vaatteita, esim. tämä kuvan asu koostuu sellaisista helpoista ja kivoista suosikeistani.

Ensi viikolle olisi luvassa vielä pari lomaan liittyvää postausta, mutta sitten seuraavat postaukset tulevatkin jo varmaan uudesta asunnosta käsin!

Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

2 comments:

 1. Tosi kivasti olet tuon huivin laittanut! Täytyykin kokeilla omaani huomenna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai kiitos! Itseasiassa olen hoksannut, että siitä on jo tullut ihan tapa laittaa se tuolla tavalla taiteltuna ja ilman ryppyjä. Nyt yksi päivä jopa mietin, että pitäisi vähän huolettomammin alkaa laittamaan sitä. :D

   Mukavaa viikkoa ja huivikokeiluja sinne! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)