Wednesday, November 4, 2015

Viikonloppuasu: harmaa neuletakkiNeuletakki: Samsøe & Samsøe
T-paita: Cos
Farkut: Monki
Tennarit: Nike
Laukku: Coach
Kello: Daniel Wellington 

Viikonloppuna sain urakoitua tavarani läpi kirpparia varten. Sinänsä urakka ei ollut kovin iso, koska olen käynyt tavaroitani säännöllisesti läpi enkä ole todellakaan mikään hamstraaja tai tavaran haalija. Tarkoitus oli aloittaa homma jo lauantai-iltapäivällä, mutta kuinkas kävikään... nukahdin sohvalle päikkäreille ja vaikka kuinka yritin unentokkurassa herätä, niin uni vei mennessään! Vähän ärsytti, että en sitten ehtinyt aloittaa tavaroiden läpikäymistä lauantaina, mutta toisaalta tuollaiset päikkärit on vaan niin parasta. Sunnuntaina sitten rupesin hommiin heti aamusta ja sainkin projektin lähes valmiiksi ennen kuin treffasin Emmin asukuvia varten. Nyt on sitten eteinen täynnä pahvilaatikoita valmiina Jäähallin kirpparille lauantaina, jonne mennään myymään siskon kanssa. Jos muuten satutte pyörimään tuolla lauantaina, niin tulkaahan moikkaamaan, meidän pöytä on nro. 38! :)

Tänään töiden jälkeen menen muuten pistäytymään Gauharin Pop-Up Shopissa, joka on auki Katajanokalla tämän viikon ajan. Veikkaan, että siellä on kaikkea ihanaa ja kaunista! :) Ja huomenna kokkailen tytöille, kun ruokapiirin kokkausvuoro on minulla. Mitähän sitä laittaisi? Jotain melko helppoa ja rentoa ns. muuttohengessä, ottaen huomioon, että kotini näyttää tällä hetkellä lähtevältä laivalta ja kaista mun päässä on sen verran lopussa, ettei monimutkaiset menut tule nyt kyseeseen! :D

Iloa keskiviikkoon kamut!

2 comments:

  1. Päikkärit ovat ihan parasta, silloin täytyy vaan antaa mennä, kun nukuttaa. Ihanaa..

    Ja ihana neuletakki, mä niin tykkään harmaasta ja neuletakeista.

    ReplyDelete
  2. Onpas kaunis ja rento asu. Just sellainen mikä mua inspiroi tällä hetkellä.

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)