Saturday, January 16, 2016

Onnenhetkiä


Tänä aamuna kömmin sängystä ylös kun aamu alkoi sarastaa. Villasukat jalkaan, neuletakki päälle ja keittiöön kahvin tekoon. Katselin ikkunasta aukeavaa näkymää: koko sisäpiha ja puiden oksat olivat kauniin, puhtaan lumen peitossa ja aurinko oli juuri nousemassa vastapäisten rakennusten kulmasta. Niin kaunista! Ja tällainen näkymä minun kodistani! Meinasi tulla tippa linssiin onnesta. Tämähän on tosiaan juuri se näkymä, minkä olin visioinut silloin asuntoa etsiessäni: rauhallinen, avara sisäpiha, jossa kasvaa lehtipuita. Sellaisen näkymän todellakin sain, vieläpä monen sorttisia puita. <3

Toinen asuntoon liittyvä juttu, mistä olen ollut tosi onnessani, on mun perjantainen saunavuoro. Tämä on ensimmäinen kerta, kun mulla on saunavuoro. Taloyhtiön sauna on vieläpä oikein kiva, se on rempattu vuosi sitten ja sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa (ei siis missään kaukana kellarissa, mikä olisi vähän pelottavaa). Sain vieläpä ihan loistavan saunavuoron klo 19. Nykyään mun perjantain ohjelmaan siis kuuluu treenit klo 17-18, jonka jälkeen olen kotona vähän ennen seiskaa. Sitten sauna seiskasta kasiin ja seuraavaksi herkkuruokien kasaaminen sohvapöydälle sopivasti juuri ennen klo 21 alkavaa Suomilovea. Täydellistä! :D

Tälläisia pieniä onnenhetkiä täällä siis. Hassua, miten se onni voikin tulla noin pienistä jutuista. Asunnon laitto on muuten vielä vähän kesken, enkä jotenkin ole halunnut postailla kuvia keskeneräisestä kodista. Mutta odotan kyllä jo tosi paljon, että saan täällä sen verran valmista, että pääsen ottamaan kuvia. Tosin kodin laitto taitaa olla projekti, joka ei ole ikinä valmis...

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

6 comments:

  1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Se, kun ikkunasta näkyi puita, oli aivan ihanaa! Kyllä se luonnon läheisyys vaan tuo iloa ja onnea. En pystyisi enää asumaan niin, että tuijotan toisen talon seinää. Siitä syystä nytkin ylin kerros, jotta näkee sitten niitä kattoja, vaikka ei yhtään puuta taida tällä kertaa ikkunasta näkyäkään :)
    On ollut kiva seurata sun snäppejä, oottelen kovasti kotipostauksia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi kiva kuulla, kiitos! :) Teillä on kyllä upeat maisemat! Mun mielestä on tosi tärkeää, että asunnon ympäristö ja ulkopuoli on viihtyisä - oli kyseessä sitten vehreämmät seudut keskustan ulkopuolella tai viihtyisä kaupunginosa/kadunpätkä keskustassa.

      Hihi, kiva, jos snäpit ovat olleet mielenkiintoisia. Välillä mietin, että kaikkea minäkin siellä horisen XD! Mutta tykkään kyllä tehdä videoita. Joo, pian blogissakin asuntokuvia, can't wait!

      Delete
  2. Ihana teksti! Tänään oli kyllä niin ihana herätä auringonpaisteeseen ja ulkona on niin kaunista! Pienessä se onni tosiaan välillä on, kuten tällaisissa rauhallisissa aamuissa :) ja oli kiva törmätä eilen treeneissä! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun tykkäsit! Hihi, joskus nämä blogitekstit syntyvät spontaanisti ja helposti kuten tällä kertaa. Viikonloput, varsinkin kun kelit on kohdillaan, on kyllä parhautta. :) Joo, oli kiva törmätä, yllättävän harvoin nähdään salilla, kun menee aina ristiin.

      Delete
  3. Replies
    1. Kiitos! <3 Joskus tosiaan nämä blogitekstin aiheet syntyvät ihan spontaanisti, kiva kuulla, että näistäkin tykätään! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)