Thursday, June 2, 2016

Löyly

 No niin nyt on Löyly tsekattu! Eilen siellä tuntui olevan vähintään puoli Helsinkiä... oikeasti paikka kuhisi ihmisiä, suurin osa kuvistani näytti siltä, kuin kyseessä olisi ollut muurahaispesä. Jonot tiskille olivat arvatenkin toooosi pitkät. Mutta en yhtään ihmettele... siis toi keli, woop woop! Ja onhan Löyly saanut paljon huomiota ja varmasti ihmisiä kiinnostaa mennä katsomaan paikkaa. Rakennus oli kyllä todella hieno! Pitää pian päästä myös ihan saunan puolelle, tällä kertaa kun tosiaan olimme "vain" ravintolan puolella.

Joko olette käyneet Löylyssä ja jos, niin mitä piditte? :)

6 comments:

 1. Mä kävin Löylyssä tiistaina. Kaunis rakennus, hyvä fiilis ja upea merimaisema. Kesäinen Helsinki on kyllä aika bueno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä, nuo oli ehdottomasti Löylyn vahvuudet. Ja Helsinki erityisesti kesällä on ihana, jotenkin näin alkukesästä on vielä kiva fiilis kun on kaikkea mukavaa kesätekemistä edessä. Nyt kun on tullut vielä paljon uusia juttuja Helsinkiin. :)

   Delete
 2. Ei vitsi pitäis itsekin käydä, sillä asun siinä lähellä Punavuoressa. Alunperin ajattelin, että odotan kunnes tämä hype vähän laskee, jos silloin ei olisi niin ruuhkaisaa, mutta taitaa olla turha toivo :D Sekaan siis vaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, veikkaan, että tuo on sellainen paikka, että moni haluaa käydä edes kerran, joten ruuhkaa varmaan riittää. No mutta onneksi sun on helppo mennä sinne aina jatkossakin, kun asut Punavuoressa. :)

   Delete
 3. Munkin täytyy päästä käymään tuolla, onneksi se on suunnitelmissa ja toteutuu toivottavasti mahdollisimman pian! Vaikuttaa ihanalta paikalta ja kesäinen Helsinki tosiaan on ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva juttu! Toivottavasti pääset pian. Helsingissä on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa ja varsinkin nyt taas tuntuu tulleen vaikka mitä uusia ravintoloita! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)