Saturday, June 18, 2016

Ipi Kulmakuppila

 


Ihan ensin haluan kiittää teitä ihanista kommenteista, joita olette jättäneet lähiaikoina! Erityisesti mieltäni lämmitti se, että iloitsitte puolestani, kun viime postauksessa kerroin Mondossa julkaistusta kuvastani. Mukavalta on tuntunut myös, kun olette kertoneet kuinka kiva on ollut, kun olen postannut taas säännöllisemmin. KIITOS näistä kommenteista. <3

Eilen mulla olikin lomapäivä! Olen ottanut lomarahat tänäkin lomakautena vapaana ja näin ollen pystyn aina välillä pitämään tällaisia ylimääräisiä vapaapäiviä, jolloin voin käyttää aikaa harrastuksiin ja ylipäätään mukavien asioiden tekemiseen kuten urheiluun, blogijuttuihin, ystävien kanssa hengailuun yms. Tällä kertaa pääsinkin käymään Ipi Kulmakuppilassa Kalliossa, jossa olen halunnut käydä jo pitkään. Valkoiseksi maalatut tiiliseinät, vaalea puu ja betoni, isot ikkunat - ahh miten kaunista! Tällaisessa tilassa tulee niin inspiroitunut olo. Tällä kertaa istuimme kuitenkin ulkona, koska aamupäivän rankkasateiden jälkeen aurinko rupesi porottamaan pilvettömältä taivaalta, ai että siinä oli kiva istuskella! Pöydällä meillä oli kunnon herkut: sämpylää, kakkua ja (jää)kahvia, mutta eihän niistä siinä kovassa auringonvalossa saanut kivaa kuvaa otettua, joten joudutte vain kuvittelemaan ne tällä kertaa... tai lähtemään itse Ipiin kaffelle. :)

Hauskaa viikonloppua!

P.S. Tänään tuli sellainen olo, että ehkä sittenkin teen kesälistan 2016, eli listan kaikista asioista, joita haluaisin tehdä kesän aikana. Ensin ajattelin nimittäin mennä täysin fiilispohjalta, mutta siinä on se vaara, että moni kiva asia jää toteuttamatta! Kesän 2015 listaa pääsee muuten kurkkaamaan täällä, siellä on edelleen ihan varteenotettavia ideoita.

6 comments:

 1. Replies
  1. Niin on! :) Kiva kuulla, että sielläkin tykkäillään. Tuonne täytyy kyllä mennä vielä uudestaan.

   Delete
 2. Tää näyttää niin ihanalta, bongasin jo sun Instagramista! Täytyy ehdottomasti testata joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kantsii, uskon, että tykkäisit! :) Mulla on listalla sun vinkkaamat El Fant ja Siili.

   Delete
 3. Tosi hyvät kuvat ! Mulla on hankitalistalla uus objektiivi, 45mm kanssa sisäkuvat on käytännössä mahdottomia kun ei pääse tarpeeksi kauas !
  On muuten ollu Ipi myös mun käyntilistalla, mutta joka kerta oon ollu menossa sinne väärään aikaan :D eli silloin kun se on suljettuna.. pöh !
  ehkä vielä ehdin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi 45mm (mulla on 50mm) on kyllä varsin hankala... olenkin itseasiassa käyttänyt nykyään paljon kittilinssiä... valovoimainen se ei ole, mutta Lightroomissa saa ihmeitä aikaan. :D Talveksi tarvitsee kuitenkin varmaan hankkia joku valovoimaisempi laajis.

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)