Monday, August 29, 2016

Pliseerattu hame

 
 

 

Toppi: BikBok
Hame: Zara
Sandaalit: Dinsko
Kaulakoru: Mango

Lauantaina olin kaverieni yhteisillä kolmekymppisillä ja sitä ennen treffasin Emmin asukuvien ottamista varten. Tuulinen ilma teki asukuvaamisesta hieman haastavaa, mutta onneksi saatiin kuvat otettua! Tämän hameen ostin juhlia varten ja tykkään siitä ihan mielettömästi! Onneksi hametta voi käyttää myös syksymmällä neuleiden kanssa. Niin ja lauantaina kävin myös kampaajalla, tällä kertaa vähän kerrostetumpi malli, tykkään!

Ravintolalaiva Wäiskissä järjestetyt juhlat olivat kyllä varsin onnistuneet ja hulvattomat. Jorattiin täysillä Lahti-porukalla bändin soittaessa mukaansa tempaavia cover-biisejä. Ai että... aika mieletöntä... niin ihania kavereita mulla kyllä. Ja tällaisista bileistä jää hyvät muistot mieleen.
Tosin elokuu on pitänyt sisällään sen verran paljon juhlia, että nyt rupeaa tuntumaan siltä, että syksy saakin tulla, jotta voi keskittyä taas kotoiluun, treenaamiseen ja joogaan... hihi!

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

4 comments:

  1. Tosi kiva asu, Janica! Mäkin odotan kyllä nyt aivan erityisesti joogaamista, taskussa on kortit sekä astangajoogaan että hot joogaan ja tavoitteena on puhtaan rentoutumisen lisäksi edistyä varsinkin astangassa. Olen huomannut, että saan pääni tyhjennettyä siellä tehokkaammin kuin hot joogassa, kun taas hot jooga on lämpötilojen laskiessa ulkona kiva paikka "lämmitellä" ja samalla vetreytyä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Niin joo sähän olet myös innokas joogi, se on niin totta, että joogassa saa tyhjennettyä pään loistavasti. Mäkin tykkään miksata sekä astangaa/flowta lempeämpiin tunteihin kuten yiniin. Bliss! ☺️✨

      Delete
  2. Super kiva nähdä sun asukuvia pitkästä aikaa! Teillä oli selkeesti hyvät treffit, niin upeat kuvat molemmilla, nautin! Tosi kaunis asu myös. Sulla on aina joku hienostuneen yksinkertainen jekku asuissa - nyt tuo kaulakoru. Perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Eve aina niin kannustavista sanoista! Merkitsee mulle paljon! ☺️❤️

      Asukuvaaminen on kyllä kivaa ja teidän kanssa se sujuu jo niin rutiinilla. Tosin aina siinä on se oma hommansa, nytkin etsittiin sopivas paikkaa aika kauan kovan tuulen vuoksi...

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)