Sunday, February 22, 2015

Kesämuistoja: ystävän häät Villa Svalvikissa

Hääpari sulhasen ryöstön jälkeen, jossa morsian taisteli sulhonsa takaisin itselleen miekkailuesityksen saattelemana.

Asustani löydät lisää kuvia tässä aiemmin julkaisemassani postauksessa.

Alkuruokana italialaistyyppisiä antipastoja.

Yksi ihana yksityiskohta oli lautasliinarenkaassa oleva valokuva vieraasta ja morsiamesta ja/tai sulhasesta.


Meidän häälahja oli matkarahaa taiteiltuna kehykseen.Tällä viikolla sää on ollut sen verran kurja, että on aika kaivaa esiin viime kesän kuvat ystäväni häistä! Siitä helteisestä, rakkaudentäyteistä päivästä jäi ihanat muistot toki itse hääparille, mutta myös meille vieraille. Olin päättänyt nauttia päivästä täysillä ja jättää kuvaamisen minimiin, mutta oli mukava huomata, että kyllä sieltä muistikortilta löytyi muutama kiva otos.

Hääjuhlia vietettiin Helsingissä merellisessä Villa Svalvikissa. Aivan merenrannalla sijaitseva hääpaikka oli upea: kauniit, valoisat sisätilat ruokailua varten, tilaa istuskeluun pihalla ja kuistilla sekä tietenkin huikeat näkymät merelle, jossa purjeveneet lipuivat ohi. Paikan koristeluun ja yksityiskohtiin oltiin nähty valtavasti vaivaa, mikä tietenkin miellyttää tällaista esteetikkoa. Myös ruoka oli aivan erinomaista, teemaltaan se heijasteli hääparin tulevaa häämatkakohdetta, Italiaa. Kuvien otto päättyi siniseen hetkeen, mutta juhlat jatkuivat ja ehkä ihan parasta oli istuskella pimeän tultua ulkona helteisessä kesäillassa, hyvien ystävien kanssa, skumppalasi kädessä, kuunnellen lähellä rauhallisesti lainehtivaa merta. <3

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Pinterest: seathatsparkles  //  Bloglovin'  //  Blogilista 

4 comments:

 1. Aivan mielettömiä kuvia ja maisemia sekä koristelut just mun mieleen <3 Kiitos tästä juhlapaikkavinkistä myös! Tuolla pitää käydä vaikka muuten vain katsomassa. Jos olisi häät vielä edessä, niin tässä kyllä olisi hyvä vaihtoehto :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! <3 Häät olivat kyllä hienot, joten kuvausaiheita riitti. Villa Svalvik on oikein varteenotettava vaihtoehto varmasti monelle hääjuhlia suunnittelevalle. Ilmeisesti se on vasta suht. uusi hääpaikkana. :)

   Delete
 2. Ihania tunnelmia ja kuvia, ihan kylmät väreet menee <3 Niin kaunista! Upea paikka myös

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että sain välitettyä häiden tunnelmaa sinne ruudun toisellekin puolelle. :) Olivat kyllä niin kauniit juhlat!

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)