Thursday, February 12, 2015

Trendikatsaus: pinnalla nyt


Ajattelin koostaa yhteen postaukseen tällä hetkellä pinnalla olevia vaatteita ja asusteita. Siis sellaisia hittejä, joita näkyy tällä hetkellä paljon niin kaduilla, kaupoissa kuin netissäkin. Samalla näistä jää itselle blogiin muisto aina kyseisen hetken trendeistä, joihin on kiva palata sitten myöhemmin. Seuraavaksi ajattelin tehdä katsauksen tulevan kevään muotiin, miltä kuulostaisi? Haha, tällaisen trendikatsauksen yhteydessä tekee mieli aina antaa myös tällainen disclaimer, jolla ikään kuin pesee kätensä kritiikiltä. ;) Siis kun ajankohtaisista trendeistä voi olla niin montaa mieltä... tyylisuuntauksia ja genrejä kun on olemassa niin monia! Omaa tyyliäni kuvailisin toimistokelpoiseksi pienellä twistillä. Joten siis tämä postaus ei ole mikään absoluuttinen totuus, vaan minun näkemykseni aiheesta. Mutta ilmeisesti juuri sitä jonkun ihmisen subjektiivista näkemystä blogeista haetaankin! :)

Tässä teille vielä lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi alekoodi Zalandolle, jolla saa -15 % edun 12.-15.2.2015 koko valikoimasta!

Etukoodi: YSTAVANP

Ehdot: Edun viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 100,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä


1. Neule   2. Aurinkolasit   3. Farkut   4. Takki   5. Takki   6. Nike Internationalist   7. Nike Free Run   8. Nike Air Max   9. New Balance   10. Nike Rosherun

11. Rannekoru   12. Hattu   13. Nahkatakki   14. Laukku   15. Rintsikat   16. Rintsikat   17. Rintsikat   18. Huivi   19. Hame   20. Paitapusero 21. Karvaliivi   22. Karvatakki   23. Pusero   24. Nahkahame   25. Tekonahkahousut   26. Kello   27. Sormus   28. Aurinkolasit   29. Poncho   30. Poncho


Postaus sisältää mainoslinkkejä. Ensimmäisen kollaasin kuvat Pinterestistä.

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Pinterest: seathatsparkles  //  Bloglovin'  //  Blogilista

4 comments:

 1. Aika hyvin sait tähän tiivistettyä juttuja, joita on alkanut näkyä paljon ja jotka tulevat varmasti olemaan kevään isoja trendejä :) Ja vitsit, iski heti inspiraatio kun katsoin tuota ekaa kollaasia - kaapista löytyisi sekä farkkupaita, että korkeavyötäröinen musta kellohame, mutta eipä ole tullut mieleenkään niitä yhdistää! Että kiitos vaan! :) Tosi kivan näköinen yhdistelmä, jota tulee varmasti keväällä käytettyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Kiva kuulla, että kollaasista oli apua. Itse tosiaan saan jollain tavalla näiden kautta hahmoteltua omia asujani - Pinterest-kuvista saa inspiraatiotia ja sitten kun miettii asukokonaisuutta yksittäisten vaatekappaleiden kautta. Farkkupaita + musta hame on kyllä huippu kombo! :)

   Delete
 2. Kiva postaus! Näin kevään tultaessa sitä aina kaipaa inspiraatiota ja ideoita pukeutumiseen :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla, että tykkäsit! :) Kevät on kyllä jotenkin sellaista uudistumisen aikaa, että asutkin tosiaan kaipaavat aina vähän uusia juttuja.

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)