Tuesday, February 24, 2015

Asukuvassa uusi hame



Pusero: Mango
Hame: Black Swan (saatu)
Saappaat: Global
Laukku: Karen Millen
Kello: Daniel Wellington

Kävin muutama viikko sitten tutustumassa yhteistyökumppanini Black Swanin kevätmallistoon, kenties bongasitte jo tämän kuvan tapahtumasta Instagramissani! Kevätmallistosta löytyi jälleen kaikkea kivaa ja sain valita pari vaatetta itsellenikin. Toinen valinnoistani on tämän asun tummansininen hame ja toisen näette tulevissa asukuvissa. Mukavan joustavasta kankaasta tehty hame on päällä älyttömän mukava, mikä sopii vallan mainiosti tällaiselle hameiden vieroksujalle. Ehkä olettekin huomanneet, ettei minun päälläni kovin usein hametta näe? Olen ehdottomasti enemmän housuihminen ja hameita käytän vain tietynlaisia, juurikin tällaisia tyköistuvia, joustavia hameita, ne kun sopivat mielestäni minulle parhaiten. Sen verran täytyy vielä kehua Black Swanin vaatteita, että ne ovat ehdottomasti sellaisia helppoja käyttövaatteita, nimittäin joka kerta, kun merkin vaatteet ovat saapuneet postissa, on ne päätyneet jo heti seuraavana päivänä päälleni.

Arvaattekos missä nämä kuvat on otettu? Oltiin viikonloppuna Emmin ja Ninnumaarian kanssa ottamassa asukuvia ja valitettavasti sää oli sen verran sateinen kun tavattiin, että oli pakko mennä hetkeksi sisälle ja päädyttiin Luonnontieteelliseen museeon kokeilemaan josko siellä saisi kuvia. Paikka kuhisi lapsiperheitä ja veikkaan, että väkeä oli liikenteessä normaalia enemmän hiihtoloman vuoksi. Kuvauskokemus oli siis aika jännä... Tuo portaiden vieressä oleva harmaa alue on muuten jättimäinen norsu! :D Uutisissa sanottiin, että kevät tulee kuulemma tänä vuonna viikkoja etuajassa - ja sekös tätä muotibloggaajaa ilahduttaa se! Ihanaa, kun asukuvien ottaminen ulkona helpottuu.

Aurinkoista tiistaita te kaikki kivat tyypit! :)

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Pinterest: seathatsparkles  //  Bloglovin'  //  Blogilista  

9 comments:

  1. Kaunis asu ja ihana kuvauspaikka! Voi kun itsekin innostuisi keväästä maaliskuussa, mutta henk.koht.ahdistaa niin paljon ilmastonmuutos ja talven häviäminen, ettei aikainen kevät saa hyvälle mielelle. Iloista tiistaita joka tapauksessa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Ja pahoittelut hieman ajattelemattomasta kommentista tuon aikaisen kevään suhteen, nimittäin kyllä täälläkin ollaan huolissaan ilmastonmuutoksesta. Lisäksi tykkään talvesta varsin paljon, joten itseasiassa oikein mielelläni ottaisin ne lumiset, aurinkoiset kevättalven päivät! Mutta tosiaan hieman turhauttaa asukuvien ottaminen, kun nyt on monena kertana mennyt suunnitelmat uusiksi vesisateen takia... joten siitä syystä odotan kevättä, että asukuvaaminen helpottuu.

      Ekologiset elämäntavat ovat aidosti lähellä sydäntäni. Omia tekojani ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi on mm. julkisilla/jalan/pyörällä liikkuminen (ei omaa autoa), myös lentokonetta käytän varsin vähän - minusta matkat on paras tehdä niin, että jos lentää esim. Aasiaan, niin siellä kannattaa sitten yhdellä kertaa viettää pidempi aika. Omalla kohdallani Aasian reissu on vielä toteuttamatta. Euroopassa olen matkustanut paljon junalla, kuten myös kotimaassa juna on ehdottomasti parempi valinta kuin lentokone. Lisäksi olen kasvissyöjä, ostan tavaroita maltillisesti ja kierrätän parhaani mukaan. Tällä hetkellä ekologiset elämäntavat siis onnistuvat varsin helposti (toki aina on parantamisen varaa!). Sitä olen miettinyt, että jos esim. työni vaatisi paljon matkustusta ympäri maailman, niin hyväksyisinkö sen? Varmasti silloin voisin ehdottaa esim. videoneuvottelujen hyödyntämistä mahdollisimman paljon, mutta varmasti myös "suostuisin" työmatkoihin, joten näin ollen silloin elämäntapani olisi paljon epäekologisempaa. Myös muutos omaan perhetilanteeseen (lapsien hankinta) varmasti saattaisi vaikuttaa siten, että hankkisin auton. Toki näitä seikkoja voisi sitten kompensoida joillain muilla teoilla.

      Hirveästi en ole näistä asioista blogissani puhunut, mutta kerta mainitsit, niin pääsin vauhtiin! ;) Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

      Delete
  2. Haha, harvemmin sitä kyllä sattuu norsu asukuvien taustalle osumaan :D Mutta tosi kaunis asu - ja hame näyttää kyllä tosi mukavalle päällä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ei ole juurikaan norsuja tässä blogissa näkynyt! :) Kiitos, hame on ollut jo alkuviikosta uudelleen päällä, varsin hyvä lisä siis vaatekaappiin!

      Delete
  3. Miten kaunis kuvauspaikka ja mikä aivan ihana laukkukaunotar! <3

    ReplyDelete
  4. Kiva asu ja kauniit kuvat, niinkuin aina blogissasi. Oli mukava tavata <3

    Suloista sunnuntaita !

    Blogissani on haaste sinulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! :) Oli kyllä mukava tavata, toivottavasti tavataan vielä samoissa merkeissä uudelleenkin! Ja haasteen kävin kurkkaamassa, laitan toteutukseen piakkoin. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)