Saturday, August 15, 2015

Ikean kutsu syömään -tilaisuusTorstaina pääsin osallistumaan hauskaan tilaisuuteen: Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuuteen medialle ja bloggaajille. Tapahtumapaikkana toimi industrial-henkinen Kaapelitehdas, jonne oli katettu monta pitkää illallispöytää, nimittäin tapahtuman ja uuden kuvaston teemana oli kutsu syömään, eli kokoontuminen yhdessä syömään rennoissa merkeissä. Tämä teema  onkin minulle varsin rakas, siitä kun tulee mieleen opiskeluajat Itävallassa ja Saksassa, jossa kokkasimme ja söimme porukalla tosi tosi paljon. Hauskat ruokahetket yhdessä eivät vaadi monen ruokalajin gourmet-illallisia ja upeita kattauksia (niin kivoja kokemuksia kuin nekin ovat välillä). Onneksi edelleenkin tulee järjestettyä yhteisiä syöminkejä kaveriporukalla, siitä olen iloinen! :)

On Thursday I got to attend a fun event: the launch event of Ikea's new catalog for media and bloggers. The event and catalog have a theme of eating together, and so we also had a delicious dinner at long tables.

Kolme ensimmäistä kuvaa tapahtuman valokuvaajalta.
The first three photos are from the event photographer.

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)