Wednesday, August 12, 2015

Paras back to work -asusteTämän vuoden paras back to work -asuste on ollut Elisalta saadut Beats by Dre -kuulokkeet. Työvaruste tämä on nimittäin siksi, että käytän melko paljon kuulokkeita töissä - osittain musiikin kuuntelun ja osittain toimistohälyn blokkaamisen vuoksi. Työni sisältää mukavan monipuolisesti erilaisia osa-alueita: paljon ongelmanratkaisua ja asioiden järkkäilyä, numeroiden pyörittelyä ja luovaa ideointia. Varsinkin silloin, kun teen keskittymistä vaativia juttuja, niin tykkään laittaa kuulokkeet korville oman rauhan luomiseksi, nimittäin työskentelen avokonttorissa, jossa välillä on aika vilkaskin meininki. Paras taustamusiikki tuollaisiin hetkiin on Bryan Enon Music for Airports, joka on ihan superrauhoittavaa ja stressitasoja laskevaa musiikkia. Yleisesti ottaen myös perus radiokanavat kuten Suomipop tai Voice toimivat hyvin työnteon siivittäjinä ja kun haluan saada ideat lentämään, luukutan sen hetkisiä lempparibiisejäni repeatilla.

Nyt olikin kiva aloittaa syyskausi töissä uusien, päheiden kuulokkeiden kanssa! Nämä Beats-kuulokkeet ovat sen verran jämäkät, että ne blokkaavat ulkopuolista melua tehokkaasti ja äänen laatu on myös tosi hyvä. Haha, tällaisia isompia kuulokkeita näkee kadulla ja salilla varsin paljon, mutta siinä asiassa olen huomannut olevani varsinainen kalkkis, että en ainakaan nyt äkkiseltään osaisi käyttää tällaisia isompia kuulokkeita liikkeellä ollessani, eli nappikuulokkeet keikkuvat minulla jatkossakin korvissa esim. julkisissa ja urheillessa. No mutta ainakin toimistolla mä olen nyt sitten jatkossa katu-uskottava! :D

This year's best back to work accessory has definitely been the Beats by Dre headphones, which I got from Elisa. I wear headphones at work to block out the office noise and listen to music. When I want to concentrate on more detail oriented stuff like number crunching, I listen to calming music like Bryan Eno's Music for Airports. In general I also like listening to my favorite radio channels Suomipop and Voice and when I really want to get ideas flowing, I listen to my current favorite songs on repeat! 

It was nice to start work after the summer holidays with a new, cool set of headphones. The sound quality of these headphones is awesome and they block out noise wonderfully!

Kaupallinen yhteistyö Elisan kanssa. Commercial cooperation with Elisa.

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)