Monday, August 10, 2015

Piknik blogityttöjen kanssaAi että miten ihanaa, kun ilmat ovat lämmenneet ja on päässyt tekemään kaikkia kivoja kesäjuttuja! Sunnuntaina otin monta tuntia aurinkoa taloyhtiöni kattoterassilla ja kyllä se vaan niin on, että auringosta saa energiaa ja hyvää fiilistä! Saimme myös järjestettyä piknikin lauantaina blogikamujen kanssa Koffarissa, tosin sadepisaroiden ilmestyessä siirryimme sisätiloihin jatkamaan illanviettoa. No mutta ainakin tuli käytyä piknikillä, sitä kun ei ole tapahtunut tänä kesänä kovin usein.

Mukana piknikillä oli Ida, Emmi, Eveliina ja Kirsi ja arvaattekin varmaan, että kun joukko bloggaajia kokoontuu, niin järkkärit ja puhelimet käy kuumana, kun tulee otettua kuvia niin blogiin kuin somekanaviin. Olimme järkänneet piknikeväät nyyttäriperiaatteella ja ai vitsi mitä herkkuja taas pikikviltillä notkui! Oli vuohenjuustopiirakkaa, salaattia, siemennäkkäriä, hedelmiä, marjoja, lihapullia, tonnikalapiiraita sekä useaa sorttia makeita herkkuja kuten supersöpöjä, pinkkejä cupcakeseja. Juomaksi nappasin mukaan blogin kautta saadun Wolfberger-perheen kuohuviinin, joka on muuten aivan erinomainen kuohari. Ja olihan meillä muutama muukin skumppapullo, jotka takasivat sen, että piknik-ilta jatkui yöhön saakka Eveliinan luona yhdessä rupatellen.

Jos heinäkuu meni rennosti oleillessa ja akkuja ladatessa, niin elokuu tulee jatkumaan varsin ohjelmantäyteisenä myös tästä eteenpäinkin! Tosi kivoja juttuja ja reissuja tiedossa!


On Saturday we went for a picnic with a few fellow bloggers: Ida, Emmi, Eveliina and Kirsi.We had a nice evening and the picnic blankets were full of delicious food. :P I'm so happy that we were able to organize the picnic, because the weather has been so awful this summer that you haven't been able to go on picnics and other outdoor summer activities almost at all. Also on Saturday it started raining after a while, but it was ok, we just took the stuff and went to Eveliina's place, where we continued the evening until quite late.

If July was all about taking it easy and recharging, August on the other hand will be full of fun events and trips.

4 comments:

  1. Ihania kuvia oot nappaillut! Ja oli tosiaan tosi kiva ilta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja kiitoksia itsellesi kivasta illasta! Otetaan uusiksi taas! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)