Monday, June 1, 2015

KesäsuunnitelmatHyvää huomenta, sehän on kesäkuu!

Sain postaustoiveena kertoa kesäsuunnitelmistani ja tähän oli helppo tarttua, olenhan tehnyt kalenteriini jo paljon merkintöjä ja listaillut itselleni myös pienempiä asioita, joita haluan toteuttaa. Ehkäpä näistä joku muu saa kivoja ideoita kesää varten! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että näin alkukesästä kannattaa vähän haaveilla ja suunnitella kesätekemisiä ja -menoja, joihin on helppo tarttua sopivan tilaisuuden tullen. Toisaalta taas nautin valtavasti myös ex tempore -jutuista, joten aivan jokaista päivää tai viikkoa ei kannata buukata täyteen, jotta spontaani ja rento kesäfiilis säilyy.

Kesälista 2015
+ muutama muu kiva juttu, josta kuulette tulevissa postauksissa kesän aikana! ;)

Onko muilla kenties samoja suunnitelmia? Ja vinkatkaahan, jos tulee mielen joku kiva kesämeno, joka kannattaisi toteuttaa!

Here is my list of things to do this summer. If you click on the links you will get a pretty good idea of the things in English as well. Let me know if you have some questions about things to do in Helsinki and Finland in the summertime. I'm glad to help! :) Also stay tuned, I will introduce fun events and things to do during the coming summer months.

4 comments:

 1. Itse juuri havahduin siihen, etten oo ehtinyt miettiä kesää oikein ollenkaan. Oon sopinut muutamia menoja, mutta itse kesän fiilistely on vähän jäänyt. Toisaalta ei mikään ihme, muuttorumba vei aikalailla ajatukset. Taidanpa yrittää ehtiä tänään illalla tehdä vähän suunnitelmia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itselläni oli vähän sama fiilis, että no nyt se kesä on käsillä, enkä ole vielä ihan älyttömästi suunnitellut. Tällainen haavelista on kuitenkin kätevä, kun ei tarvitse välttis päivämääriä lyödä vielä lukkoon.

   No muutto on kyllä sen verran iso juttu, että en ihmettele, ettet ole kerennyt kesämenoja suunnittelemaan. Toisaalta voi olla kiva jos saa ajatuksia vähän muuallekin muutosta, toisaalta taas varmasti kiva keskittyä uuteen kotiin.

   Ihanaa kesää sinne! :)

   Delete
 2. Ihana kesäpostaus!! Munkin on pakko tehdä tällainen kun kerrankin tänä vuonna on kesäolo ihan ajoissa! :) Voi vitsi tuo Lonna-ilta oli kyllä yksi parhaista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru! Joo tee ihmeessä kanssa kesälista ja postaus myös siitä! :) Muiden kesäsuunnitelmia on kiva fiilistellä ja samalla saa itse vinkkejä. Ihanaa kesän aloitusta, uskon, että sulla on hyvät fiilikset!

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)