Monday, June 13, 2016

Kesäjuhlien asu





Pusero: Zara
Housut: Bikbok
Nahkatakki: Mango
Kengät: Vitti Love
Laukku: Zara
Kello: Casio Sheen
Rannekoru: Selected Femme


Lauantaina meillä oli TFW Helsinki -salin kesäjuhlat ja olipas ihan huikea päivä! Siis tossa porukassa on vaan jotain niin mieletöntä energiaa, että olen vieläkin ihan fiiliksissä. Sitä, mikä ton paikan tekee niin erityiseksi on jopa vähän vaikea pukea sanoiksi, mutta jotain taikaa siinä kyllä täytyy olla. Olen kuullut monen sanovan, että TFW:llä käymisen ansiosta omaan elämään on tullut paljon positiivista muutosta ja samaa voin sanoa omalla kohdallani. Siis jotenkin vaan siellä on niin inspiroivia tyyppejä, unelmia tavoitellaan ja toisia kannustetaan niitä kohti. 

Kesäjuhlapäivä starttasi ysiltä aamutreeneillä lähes sadan hengen porukalla. Alkulämmittelyt vedettiin ulkona Elastisen (yksi salin omistajista) esittäessä meille Hallussa-biisin, kyllä siinä kelpasi tehdä haarahyppyjä! Sen jälkeen jakauduttiin viiden hengen ryhmiin, joissa lähdettiin juosten salin lähellä oleville rasteille, joissa jokaisessa tehtiin liikkeitä esim. hyppyjä, kahvakuulan heilautuksia jne. Snapchatissä (janica.s) osa teistä näkikin jo fiiliksiä päivän kulusta.

Aamupäivän treenien jälkeen suuntasin kotiin syömään, suihkuun ja laittautumaan iltaa varten. Treffattiin Emmin kanssa ensin ottamaan nämä asukuvat ja sitten suunnattiin takaisin salille. Pusero ja korvikset ovat uudet, tykkään molemmista varsin paljon! Olen nyt vähän hurahtanut tuollaisiin isoihin tupsukorviksiin. Ja tosiaan olipahan huiput bileet! Salin pihalla oli Street Gastron ruoka-auto ja sisällä baarista ja superhyvistä cocktaileista vastasi Son of a Punch. Illan aikana esiintyi mm. Mikko Harju ja Tuomas Kauhanen, nähtiin breikkiesityksiä ja kuultiin Johanneksen, yhden valmentajan, tulevan kirjan ensimmäinen kappale. Miten siistiä!

Huippua viikkoa kaikille! :)

6 comments:

  1. Näytätpä upealta! Tosi freesi kokonaisuus - vaikka näin kesäkuussa nilkkuri sää onkin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! :) Ja itseasiassa toi nilkkurihomma harmitti muakin... Olin suunnitellut laittavani mustat sandaalit, mutta sen verran kylmältä ilma vaikutti, että ajattelin, että parempi laittaa vähän lämpimämmät kengät. No bileissä huomasin, että aika monella muulla oli sandaalit, joten kai ne sitten itsekin olisi voinut laittaa... Noooh, ehkä ne helteet sieltä kohta taas tulevat! :)

      Delete
  2. Komppaan edellistä, näytät todella kauniilta ja onnelliselta! Kiitos mukavasta blogista, kiva että näin kesän tullen olet päivitellyt taas hieman ahkerammin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi vitsi, kiitoksia! <3 Kiva kuulla, että postaukset on ilahduttaneet sua. Nyt tosiaan tuntuu, että flow blogin tekemisen suhteen on löytynyt taas. Jostain syystä tässä luovassa touhussa fiilikset aina vähän aaltoilevat...

      Delete
  3. Tosi kaunis asu! Niin upea toi korvisten, paidan ja takin yhdistelmä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos muru! Kiva yhdistää välillä vähän erilaiset korvikset asuun, tuollainen tyyli inspiroi nyt. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)