Sunday, March 1, 2015

Asusteita - valkoista ja kultaa


Tämän päivän asustepaletin sävyt ovat naisellisen pehmeitä: valkoista, kultaa ja punaista. Luonnonvalkoinen muhkea huivi on tuore heräteostos BikBokista - vähän kuin Acnen huivin budjettiversio. Käytössä pehmoinen huivi on jo osoittautunut loistavaksi ja odotan jo sen yhdistämistä mustaan nahkatakkiin jahka kevät tästä etenee.

Kauniit, nahkaiset passinkuoret löysin hiljattain Urban A:sta, ne ovat By Malene Birgerin. Aiemmat passinkuoreni olivat pinkit ja sain ne läksiäislahjaksi työkaveriltani Wienissä, ne itseasiassa näkyvät tässä postauksessa. Olin jo hetken aikaa miettinyt, että haluan uudet, mieluiten beiget passinkuoret jahka sopivat osuvat eteen. Mihinköhän uudet passinkuoret pääsevät neitsytmatkalleen? Olen pohtinut tulevia matkoja, mutta itseasiassa haluaisin reppureissailemaan Aasiaan hieman pidemmäksi aikaa ja mikään muu matka ei oikein sen rinnalla tunnu miltään... Ehkäpä ensi talvena toteutan sen unelman!

Täällä on maaliskuu lähtenyt käyntiin hieman harmillisissa merkeissä, nimittäin eilen illalla aivan puskista alkoi kurkkuni kipeytyä ja vaikuttaa siltä, että kyseessä on nielutulehdus, joka iskee minuun aina tasaisin väliajoin... täällä makoillaan siis sohvalla kuumeessa "laatuohjelmia" telkkarista katselleen... äsken katsoin teinileffan Tyttö ja villivarsa ja nyt meneillään on miesten hiihtoa... jeb jeb! :D

Ihanaa sunnuntaipäivää murut! :)

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Pinterest: seathatsparkles  //  Bloglovin'  //  Blogilista  

4 comments:

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)