Friday, July 24, 2015

Pioneja kesäkodissa

Tässä muutama kuva "mun kesämökiltä". Kyseessä on siis nuoruudenkotini Lahden suunnalla, jossa isäni edelleen asuu. Siellä käydessäni minä majailen aina huoneessa, joka on vähän erillisenä osana muuta taloa. Huoneessa parasta on rauhallisuus ja vehreät luontomaisemat - ai että miten hyvät yöunet siellä aina nukun! Aiemmin seinät olivat maalattu murretun vaaleanvihreiksi, mutta vinkkasin isälleni, että kun hänellä on muutenkin meneillään remontti, niin seinäthän voisi maalata vaaleiksi. Hän siihen jotain hymähteli ja asia jäi sikseen. Mutta mikä yllätys olikaan, kun seuraavalla kerralla tulin kylään ja avasin huoneen oven: seinät olivat muuttuneet vaaleanharmaiksi! Tykkään sävystä tosi paljon ja nyt meneillään onkin huoneen sisustuksen pieni päivitys.

Jos joku kysyisi nyt, että mitä olen tähän asti tehnyt lomallani, niin vastaukseksi sopisi hyvin "en mitään erikoista" -mutina. Olen tehnyt kaikkea yksinkertaista: nukkunut, hengaillut kavereiden kanssa (myös niitten, joiden kanssa näkee muuten aika harvoin), käynyt ravintoloissa, grillannut, lukenut, käynyt juoksemassa metsässä ja ottanut aurinkoakin niinä kahtena päivänä, kun aurinko on paistanut ja lämpötila ylittänyt 21C. Välillä Helsingissä, toisinaan Lahdessa ja käytiinhän me retkellä Hangossakin. Juuri nyt olen Turun saaristossa ja huomenna tarkoitus olisi suunnata Turkuun... tai katsotaan nyt minne matka kulkeekaan. Välillä on hyvä antaa virran viedä ja asioiden soljua eteenpäin omalla painollaan. Tämä mietelause onkin pyörinyt mielessäni lähiaikoina usein:

"If you gotta force it, just leave it alone. Relationships, friendships, ponytails... Just leave it."

Leppoisia heinäkuun viimeisiä päiviä kaikille! <3

These pictures are from a room I always stay in when I'm at my dad's place in my home city Lahti. Recently I told my dad that wouldn't it be nice to paint the walls of the room a lighter shade (they were light green) as he was renovating the house anyways. The next time I came for a visit the walls were painted light grey. I love it!

I've had such a relaxing vacation and I've been doing "nothing". Just sleeping, hanging out with friends, going out to eat or BBQing, reading, running in the forest and suntanning on those two days, when it was tolerably warm. Right now I'm at the archipelago near Turku. Let's see where I'll be heading next. Sometimes it's good to just go with the flow and let things roll at their own pace. This aphorism has been on my mind lately: 

"If you gotta force it, just leave it alone. Relationships, friendships, ponytails... Just leave it."

Enjoy the last few days of July!

7 comments:

 1. Mahtava tuo sanonta. Varsinkin ponytail -osio kolahti :D Missä päin saaristoa olet? Mulla ihan hirveä ikävä sinne. Onneksi olen saanut olla tämän viikon kotona etätöissä, ihanan rentoa. Eilen kävin kaupungilla ja piti meikata, kamalan työlästä. Ihanaa lomanjatkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tuo on kyllä hauska mietelause, ponnareiden tai siis nutturoiden suhteen olen omalla kohdallani luovuttanut jo ajat sitten, sellaista sopivan rentoa nutturaa kun tuntuu olevan mahdotonta saada mun hiuksiin. :D

   Me oltiin Rymättylässä, se on kyllä ihanaa seutua. Olette onnekkaita! :)

   Delete
 2. Suloiset kuvat <3 Ja ihana mietelause.. taitaa pitää ihan paikkaansa :) Turun saaristoon olis niin kiva päästä. Ainoa harmi siellä on ne pikkupirulaiset ja Facebookin kautta huomasin, että työkaverille oli käynyt huonosti punkkien suhteen. Toivottavasti sulla kuitenkin ihana ja rento meno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Hihi, mietelause on kyllä hauska ja osuva. :D

   Turun saaristo on ihanaa seutua. Mulla on tainnut mennä ohi punkkijutut... tai jossain vaiheessa jostain borrelioosista taisin lukea, mutta liekö eri juttu? No meillä oli onneksi oikein onnistunut reissu. :)

   Delete
 3. Nää kuvat on aivan ihania!!:) Käy kurkkaamassa mun blogista sulle haaste ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru! Kävin kurkkaamassa haasteen ja pistän sen toteutukseen tässä lähiaikoina! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)