Friday, July 3, 2015

Hernesaaren Ranta


Olen asunut Punavuoressa pian kuusi vuotta ja sinä aikana ranta on kehittynyt aivan valtavasti. Aluksi oli epäsiisti venevarikko, Carusel ja Ursula. Sitten tuli Mattolaituri, hoidetut puistoalueet ja Eiran uimaranta. Tuli lisää ihmisiä, Birgitta Hernesaareen ja Ursulan terassiakin ehostettiin kilpailun kasvaessa. Ja nyt uusimpana tulokkaana rantaa jatkamaan tämä uusi paikka, joka kantaa nimeä Hernesaaren Ranta. Tätä kaikkea olen seurannut suurella mielenkiinnolla, olen ehdottomasti sitä mieltä, että tällainen upea rantaviiva pitää olla ihmisten käytettävissä varikoiden sijaan. Samaan aikaan mieleen hiipii sellainen pienen pieni nostalginen haikeus - näin ne ajat ja asiat muuttuvat.

No mutta se siitä muistelusta, siirrytäänpä takaisin nykyhetkeen, tarkemmin ottaen eiliseen iltaan. Lähdimme katsastamaan viikonloppuna avatun Hernesaaren Rannan, joka on siis ravintola-alue nimensä mukaisesti Hernesaaressa. Valitsimme konteissa sijaitsevista ravintoloista Street Gastron, josta kävimme hakemassa herkulliset leivät. Väkeä oli paikalla varsin paljon, eikä ihmekkään, kun ilma oli vihdoin upean aurinkoinen. Jälkkärijuomille siirryimme beach-alueelle istuskelemaan kiville ja mikäs siinä oli auringon paistaessa Mojito-lasi kädessä! Ensimmäisestä vierailusta Hernesaaren Rannassa jäi kiva fiilis, joskin toki muutamia pikku juttuja oli vielä vähän vaiheessa, mikä on ihan ymmärrettävää, kun kyseessä on juuri avattu paikka.

Oikein mahtavaa helleviikonloppua kaikille! :)


Yesterday me and my friends went to visit a new place called Hernesaaren Ranta. It just opened last weekend, so it was interesting to check it out. We got some delicious sandwiches from Street Gastro. For dessert drinks we switched to the beach bar area, where it was so great to sit on the rocks and sip a mojito. I really liked my first visit to Hernesaaren Ranta!

Have a lovely weekend, I hope you get to enjoy the sun wherever you are! :)

2 comments:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! :) Missä on nämä kelit nyt, kysynpä vaan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 No älä, siis nyt aurinkoa kehiin ja vähän äkkiä...!

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)