Monday, July 20, 2015

Snapchat: janica.s
Varsinkin nyt lomalla tulee puuhasteltua kaikkea mukavaa, mutta järjestelmäkamera ei ihan aina kulje mukanani. Usein näitä hetkiä tulee laitettua Snapchattiin. Ajattelinkin vinkata, että minut löytää Snapchatistä nimimerkillä janica.s - saa lisätä kaveriksi!

Snapchat on ihan hauska some-appi, jonne tulee tallennettua hetkiä omasta elämästä kuvina ja videoina vähän rennommalla otteella, siellä kun kuvien lisääminen on mahdollista vain kuvanottohetkellä Snapchat-appin kautta. Snapit on katseltavissa vain vuorokauden verran, joten sekin edesauttaa spontaanien snäppien lisäämistä. Snapchatissä on mielestäni sitä jotain alkuperäistä rentoa ja aitoa some-henkeä. Instagramiin ja blogiin kun tulee laitettua tarkkaan valikoituja ja mahdollisimman laadukkaita kuvia.

Ei muuta kuin snäppäilemään! :D

Especially now that I'm on vacation, I do all kinds of fun things, but don't carry my DSLR camera always with me. Instead I add these moments on Snapchat. I wanted to let you know that you can find me on Snapchat and my username is janica.s - feel free to add me as a friend!

Happy snapping! :D

2 comments:

  1. Kai se on pakko mennä katsoon, mistä on kysymys, kun muutaman viikon ajan tähän on törmännyt vähän siellä ja täällä blogeissa jne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kantsii, se on ihan hauska! Nyt kesän aikana se on kyllä yleistynyt valtavasti juuri bloggaajien ja esim. myös mun kaveriporukan keskuudessa.

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)