Friday, July 17, 2015

Valkoinen pitsimekko & nahkatakkiPictures: Emmi, edit: me

Dress: Vila (here)
Bag: Zara
Leather jacket: Mango (similar here)
Sandals: Dinsko (similar here)
Sunglasses: Rayban (here)
Watch: Daniel Wellington (here)

Tässäpä asukuvat, jotka otettiin pari päivää sitten, kun oli upean aurinkoinen päivä! Annan tällä kertaa kuvien puhua puolestaan - kesämenot ovat tempaisseet mukaansa. Kyllä se ihanan huoleton heinäkuun kesälomafiilis on mahdollista vaikkei olekkaan ihan valtava helle. Ja itseasiassa sääthän ovat olleet ihan jees ja ilmeisesti tästä vain paranevat. Ei sillä, kyllä se aurinko vaan on kiva asia, ei siitä pääse mihinkään.

Hauskaa perjantaita murut! :)


Here are some outfit pictures that we took a few days ago, when it was a beautiful sunny day. This time I'll let the pictures speak for themselves. I'm on vacation and enjoying it!

Have a fun Friday darlings! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.   This post includes commercial links.

4 comments:

 1. Kaunista <3 Valkoisen mekon kanssa ei kyllä voi mennä pieleen mikäli ei nyt ihan häihin ole menossa :) Ihanan kesäiset kuvatkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, olen samaa mieltä, valkoinen mekko ei ole häävieraan vaate. Tätä asua olen käyttänyt pariin kertaan syömään/terassille mennessä nyt kesällä. Siihen se toimii minusta erinomaisesti! :)

   Kiva kuulla, että kuvista välittyy kesäinen tunnelma, sitä haettiinkin! Valo-olosuhteet olivat tosin yllättävän haastavat veden suuren heijastavuuden ja voimakkaan auringon vuoksi.

   Delete
 2. Mielettömän kivat kuvat ja asu! Vautsi...! Uskon että oli haastavat olosuhteet, mutta ihan mahtavia tuli lopputuloksista! Mennäänkö tällä viikolla kuvailemaan?? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Kiva, että tunnelma välittyy kuvissa, halusin juuri tuollaista kesäfiilistä. :)
   Muuten voisi mennä kuvailemaan, mutta nyt olen vielä tällä ja ensi viikolla reissun päällä, mutta sitten taas! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)