Tuesday, June 30, 2015

Kesäpäivän työasu
Pictures: Emmi, edit: me


Blouse: Massimo Dutti (similar here)
Pants: Zara
Shoes: Mango (similar here)
Bag: Coach
Sunglasses: Rayban (here)
Watch: Daniel Wellington (here)

Ihanaa, kun kesä on vihdoin täällä! Tässä eilisen työasua, mukava kun pystyi miettimään asun lyhythihaisen puseron ympärille. Tälle Massimo Duttin kevyelle farkkupaidalle povaan monia käyttökertoja, se on jotenkin niin helppo, mutta siisti.

Loppuviikoksi on luvassa hellettä ja suunnitelmissa on kaikkea kivaa, jee! Nimittäin nyt on tullut kykittyä kotona sen verran, että kiva päästä vähän ulos. Keskiviikkona menen taas manikyyriin ja laittamaan geelilakkauksen kynsiin, torstaina meidän ruokapiiri kokoontuu tuttuun tapaan kuun ensimmäisenä torstaina, tosin tällä kertaa kotona kokkailun sijaan suuntaamme erääseen uuteen paikkaan syömään. Ja sitten perjantaina olisi tarkoitus päättää työviikko työporukan terassikierroksella.


Yay, summer has finally arrived! Here's my work outfit from yesterday, so nice to be able to plan the outfit around a short sleeved shirt. I'm predicting that I'll wear this light jean blouse from Massimo Dutti a lot. It's somehow so easy, yet neat looking.

The weather forecast for the end of the week is sunny and warm and I have fun plans. I've spent so much time at home lately, so it's fun to go out for a change. On Wednesday I'm going again to get a manicure with gel polish, then on Thursday there's our food club meeting as usual on the first Thursday of the month. This time we are not cooking at someone's place, but instead going to a new place for dinner. And then on Friday we are ending the work week with colleagues by going out for a terrace tour.

2 comments:

  1. Vau miten kesäfiiliksiset kuvat tosiaan! Ihanat :) Sit kahden viikon päästä...!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru! :) Ja joo, sit kahden viikon päästä lähtee sellaista settiä että! :D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)