Wednesday, July 22, 2015

Top 10 hankintaani vaatekaappiini

Minulta on toivottu postauksia liittyen vaatekaapin kokoamiseen ja kulmakiviin, joten ajattelin listata 10 parasta hankintaani lähivuosilta, tässä ainakin näkyy konkreettisesti se, mitkä vaatteista ja asusteista ovat nousseet suosikeiksi. Tämä on itsellenikin kätevä listaus tulevia hankintoja ajatellen. Ehkäpä tekin saatte tästä inspiraatiota!

Listauksen vaateet ja asusteet ovat oikeita luottotuotteitani - jokaiselle on tullut paljon käyttökertoja ja tykkään niistä tosi paljon. Kuvat ovat arkistojen kätköistä, joten toki hieman kulumista on matkan varrella tullut esim. tuohon laukkuun, mutta sekin kuuluu asiaan ja varsinkin laadukkaat tuotteet kuluvat kauniisti. Suosikkejani olen kuvaillut sanoilla: simppeli, siisti, mukava ja kätevä. Huomaan myös, että monet näistä ovat oikeastaan yleisestikin jonkinlaisia hittituotteita.  Löytyykö teiltä muuten samoja suosikkeja?

1. Tommy Hilfigerin musta nahkalaukku
Lähivuosien paras hankinta -titteli menee ehdottomasti tälle laukulle. Pari vuotta sitten etsin ja etsin sopivaa laukkua, mutta sellaista ei meinannut millään löytyä. Kunnes vihdoin tärppäsi tämän Tommy Hilfigerin laukun kanssa - se vastasi toiveitani täydellisesti. Tilava, miellyttävä kantaa ja sopii asun kuin asun kanssa. Ilokseni laukku on myös kestänyt runsasta käyttöä erinomaisesti.




2. Nike Rosherunit
Kakkospaikalla top listassa on monien muidenkin kehumat Rosherunit. Älyttömän mukavat jalassa, siistit & simppelit, sopivat monen asun kanssa. Voisin ottaa myös toiset eri sävyssä.



3. Mangon musta nahkatakki
Nahkatakki on mielestäni yksi vaatekaapin monipuolisimmista vaatteista, joka kestää myös aikaa hyvin. Sopii niin mekkojen kuin arkisempienkin puseroiden kanssa. Tässä Mangon aitonahkaisessa takissa on sopiva määrä yksityiskohtia ja kauniit kultaiset metalliosat.




4. Mangon valkoinen sifonkipusero
Tällä puserolla on varmasti kaikista vaatteistani matalin hinta per käyttökerta. Pusero on tainnut maksaa n. 20 € ja sille on tullut vaikka kuinka monta käyttökertaa. Jostain syystä siitä on muodostunut oikea suosikki vaikka kaapista löytyisi myös vastaavia, mutta laadukkaampiakin puseroita... Hyvin laskeutuva ja mukava pusero, jossa pari kaunista nappia kaulusten kohdalla.




5. Daniel Wellingtonin kello
Nahkarannekkeinen kello on mukava kädessä ja simppeli & klassinen tyyli miellyttää vielä vuosienkin jälkeen.




6. Mangon valkoinen bleiseri
Raikas, kätevä ja siisti työvaate. Kaulukseton malli ja hieman eläväpintainen kangas tekevät bleiseristä vähemmän "jakkupukumaisen".




7. Urban a:n harmaa kollari
Täydellisen rento vapaapäivien pusero! Hauska teksti on mukava bonus. Jos pitäisi valita yksi pusero mitä käyttää lopun elämää, se voisi olla tämä. Harmaita kollareita meinaa yleisestikin kertyä kaappiin runsain määrin, mutta koitan hillitä itseäni...


8. Silmälasit
Jälleen yksi asuste, jota etsin kauan ja hartaasti ennen sopivan löytämistä. Tälläkin kertaa se kannatti, sillä näistä laseista tykkään tosi paljon. Ne tuovat kivan lisän yleisilmeeseen ja kätkevät tarvittaessa tummat silmänaluset kätevästi. ;)




9. Cosin harmaa neulepusero
Tämä neule pelastaa niinä aamuina, jolloin ei ehdi/jaksa miettiä asua. Mukava, siisti ja riittävän viileä kevyen materiaalin ansioista. 





10. Rayban Clubmaster -aurinkolasit
Omistan muitakin kivoja aurinkolaseja, mutta Clubmasterit ovat kyllä suosikkini. Mielestäni malli sopii minulle hyvin ja käy melkeinpä kaikkien asujen kanssa.



6 comments:

  1. Onpa kaunis tuo Tommy Hilfigerin laukku! Enpä tienny, että niillä on noin kivoja juttuja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun tykkäät! :) Hilfigerillä on itseasiassa aika paljon kivoja juttuja, just noita nahkaisia arkilaukkuja ja muita sellaisia mutkattomia vaatteita.

      Delete
  2. Kivoja ja klassisia suosikkeja sulla! Ihailen aina sun hiustyyliä, ihanan paksut ja hyvinvoivat hiukset ja toi pituus on tosi raikas! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia ihanasta kommentista! :) Hiukset ovat kyllä paksut, se on hyvä puoli. Välillä ne meinaa vaan vähän temppuilla, mutta yritän niitä aina jotenkin taltuttaa. :D

      Delete
  3. Tää oli tosi kiva postaus. Ihailen aina sun eleetöntä mutta aina tyylikästä ja varmaa omaa tyyliä, johon tässä montakin vinkkiä. Jotenkin sun tyyli on arjesta juhlaan saman tyylin pohjalla, eikä poukkoilevaa kuten musta tuntuu että mulla usein. Näyttää ainakin siltäkin, että jokainen ostoskin loksahtaa ihan oikeaan paikkaan kaapissa eikä mikään ole koskaan turha. Mä niin haluan samaan! :) Onneksi sulta voi ottaa vinkkejä! Sulta olen useammankin kerran keksinyt sen, että yksiväriset pinnat riittää, mustavalkoisuus riittää, yksi koru riittää. Teet sen tosi taitavasti, etkä koskaan tylsästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru! <3 Tätä yksinkertaisuutta olen pyrkinyt kehittämään, joten mukava kuulla, että se näkyy myös ulospäin! Sun pukeutumisessa mä aina puolestani ihailen laadukkaita vaatteita ja asusteita. Se on mun tämänhetkinen kehityskohde, eli että pyrin ostamaan vähän laadukkaampia tuotteita. Liian usein kun tulee ostettua pihiyksissään edullisempia versioita ja olisi kiva pukeutua vähän laadukkaammin. No mutta ehkäpä saan sen seikan kehittymään myös! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)