Saturday, October 31, 2015

Kuulumisia
Blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa lähiaikoina, asuntoprojektini tuntuu saavan nyt kaiken huomioni. Samaan aikaan myös töissä eletään kiireisiä aikoja (tai koska näin ei olisi...). Hieman vähemmän postauksia saattaa siis olla luvassa nyt lähiaikoina, varsinkin kun seuraavan parin kuukauden aikana sekä nykyisessä että uudessa kodissa on käynnissä melkoinen hullunmylly, mikä luonnollisesti hankaloittaa blogikuvaamista. Mutta odotan jo niin superpaljon sitä, että pääsen bloggaamaan uudesta kodista käsin. :)

Asuntokaupat tehtiin tällä viikolla (fiuh!) ja tänään pääsin katsomaan uutta kotiani ja ottamaan vähän mittoja remppa- ja huonekaluostoksia varten. Se on aika ihana. <3 Pääsen todennäköisesti loppukuusta jo remppaamaan, mutta lopullisesti sitten muutan marras-joulukuun vaihteessa. Tämän viikonlopun aikana olisi tarkoitus käydä läpi tavarat ensi viikonlopun kirpparimyyntiä varten sekä laittaa huonekaluja yms. myyntiin tori.fi:hin.

Tällä viikolla olisi ollut vaikka mitä kivoja blogitapahtumia, mutta päätin nyt kylmästi karsia kalenteriani, jotta jää aikaa tälle asuntoprojektille ilman, että olen ihan burn outissa kaikesta ohjelmasta ja tekemisestä. Yhdestä asiasta en kuitenkaan halua tinkiä ja se on treenaaminen - se on mun henkireikä! Pakko päästä vähän purkamaan paineita ja se hyvä fiilis treenin jälkeen on vaan ihan priceless. Kuten eilen illalla, kun treenit sujui hyvällä energialla positiivisin fiiliksin ja sen jälkeen sai istahtaa kotisohvalle syömään herkkusalaatin kera viinilasillisen. Ihan parasta!

Ekassa kuvassa on mun uusi Samsøe & Samsøen neule, se on just täydellinen vaaleanharmaa villatakki, jollaista hetken ehdin etsiäkin, kunnes löysin sen Zalandolta. Samsøe & Samsøella on kaikkea ihanaa, myös tämä toinen pooloneule houkuttelisi...

Ja hei Snapchatin puolella voi seurailla mun touhuja reaaliajassa, nimi on janica.s ... sieltä löytyy kuulumisia asuntoprojektin etenemisestä ja muuta sekoilua arjessa. :D

Rattoisaa viikonlopun jatkoa! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 comments:

 1. Mielenkiinnolla odotan sisustuspostauksiasi tulevasta asunnostasi. Itsekin ostin juuri asunnon ja muutto on myös ensi kuussa. :)

  - Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsi! Onneksi olkoon! Uskon, että olet innoissasi. :) Uusi koti on aina jollain tavalla uusi alku ja siksi koen sen itse innostavana. Ja tietty ihanaa päästä laittamaan uutta kotia.

   Ja kiva kuulla, että odotat sisustuspostauksia. Niitä on nyt ollut niin paljon vähemmän blogissani, että tuntuu jopa ihan uudelta kirjoitella sisustusjuttuja, vaikka niitä pari vuotta sitten kirjoittelinkin aina joskus.

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)