Thursday, October 15, 2015

Uudet kengätNilkkurit: Zign (täällä)

Tiedättekö ne vaatteet ja asusteet, jotka ottaa käyttöön suurin piirtein samantien ostoskassista tai -paketista? Ne joista muodostuu suosikkeja, oikeita luottotuotteita jo ensimmäisten viikkojen aikana. No nämä uudet, nahkaiset nilkkurit ovat juurikin sellaiset. Tuntuvat vielä käyvän asun kuin asun kanssa. Kengän reunaa kiertävä metalliyksityiskohta tekee niistä astetta spesiaalimmat, joten näillä on kelvannut suihkia pitkin Helsingin katuja.

Pari muutakin hankintaa olen tehnyt syksyn vaatekaappiin. Teemana tuntuu olevan less is more. Muutama laadukas, monikäyttöinen juttu on riittänyt, näin ennen muuttoa sitä haluaa pikemminkin karsia tavaroita kuin hankkia lisää.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 comments:

 1. Aivan ihanat kengät! Juuri tuollaiset ovat minunkin hankintalistallani. Ja samalla fiiliksellä mennään täälläkin, eli less is more.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät. :) Less is more vaan toimii...

   Delete
 2. Ovatpas nätit :) Olen itsekin mallaillut samantyylisiä konjakinvärisinä, mutta sydän sykkii saappaille, vielä kun sellaiset löytäisi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Minullakin on itseasiassa juurikin tämän saman merkin nilkkurit myös konjakin värisinä. Hyvä puoli näissä on se, että kestävät useamman vuoden hyvinä, kun ovat nahkaa. Joo, saapastilanne pitäisi täälläkin kartoittaa ja tsekata, että tarvitsenko uudet... Toivottavasti löydät mieluisat!

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)