Tuesday, October 6, 2015

Vapaapäivän asua ja asuntojuttuja

Pusero: &OtherStories (vastaava täällä)
Farkut: Monki
Tennarit: Nike Rosherun (täällä)
Laukku: Coach
Nahkatakki: Mango (vastaava täällä)
Kaulakoru: Bud to Rose by Diddi (vastaava täällä)

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikista niistä ihanista onnitteluista, joita sain liittyen asunnon ostooni viime postauksessa ja somessa! Voi vitsi miten mieltä lämmitti se, miten moni on iloinen puolestani ja hengessä mukana. <3 Virtuaalihaleja teille!

Oli myös kiva kuulla, että moni teistä odottaa innolla sisustuspostauksia. Minustakin on mukava päästä jakamaan asuntoprojektini etenemistä teidän kanssanne. Mitään remppablogia tästä ei tule, mutta sitäkin enemmän sitten kuvia ja fiiliksiä kodin valmiista palasista.

Niin siitä asunnosta! Kyseessä on siis vähän keskusta-alueen ulkopuolella, loistavien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva reilu kolmekymmentäneliöinen yksiö. Isot ikkunat, selkeä pohja, isot rempat takanapäin, vehreät näkymät sisäpihalle - check check check! :) Asunto on remontoitu aivan hiljattain ja siihen voisi kyllä muuttaa ilman remppaakin, mutta tosiaan pientä päivitystä pintamateriaaleihin ja pariin pikku juttuun, niin siitä tulee täysin mun näköinen.

Olen myös jo suunnitellut tätä asuntoprojektia ja kaikkea mitä pitää tehdä seuraavien kuukausien aikana. Nykyisessä asunnossa olevien tavaroiden läpi käyminen ja osan vieminen kirpparille, huonekalujen myyntiä tori.fi:ssä, uuden asunnon remontin ja sisustuksen suunnittelua. Pakkaaminen, remonttitöiden ja muuton aikatauluttaminen, muut käytännön asiat. I'm on fire! Saaks muuttaa jo? :D

Haha, tosiaan tällä hetkellä nämä asuntoasiat ovat päälimmäisenä mielessä. Postauksen kuvituksena on kuitenkin asu toissalauantailta, kun treffattiin Eveliinan kanssa kahvin ja asukuvien merkeissä. Niin ja Turkin lomakuvia on tulossa vielä lisää myös, en ole käynyt niitä vielä läpi, mutta kiva päästä sukeltamaan taas aurinkoisiin maisemiin kuvien kautta.

Pirtsakkaa viikkoa kaikille! Laittakaahan lämpimästi päälle, säätiedotus lupasi kylmää.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)