Monday, October 12, 2015

Pool life

Tässä vähän kuvia altaan reunalta meidän Turkin lomalta. Ahhhh että oli muuten iisii laiffii...! :D Teen vielä erillisen postauksen resortista, joten tässä postauksessa keskityn vain fiilaamaan aurinkoisia maisemia.

Tuo ensimmäinen kuva on itseasiassa sellainen, jonka näin sieluni silmin haaveillessani matkasta... upea drinkki, taustalla allas + valkoinen manikyyri. Tällaisia kuvia olen bongaillut varsinkin ruotsalaisten muotibloggaajien instagrameissa ja jotenkin tuollaisesta kuvasta vaan tulee mieleen huolettomat ja iloiset hetket. Joten ruksi seinään pienen, suuren unelman toteutumisesta, sain juuri sellaisen täydellisen rennon sun & fun loman mistä olen pitkään haaveillut (ja sen kuvan!). :)

Resortissa oli kaksi allasaluetta, mutta tykättiin tästä enemmän. Lapsia altaassa remusi jonkun verran, mutta eipä se erityisemmin häirinnyt.

Altaalla toimi myös wifi, joten puhelimella pääsi kätevästi nettiin, mutta hyvä kirja tempaisi sen verran mukanaan, että puhelin sai jäädä kassin pohjalle suurimmaksi osaksi ajasta. Musta, isolierinen hellehattu oli muuten aivan loistava, nimittäin sen alla pystyi lukemaan kirjaa kätevästi ilman aurinkolaseja (=rajat) ja samalla se suojasi kasvoja auringolta.

Anton & Anton -kassi toimii hyvin myös rantsukassina. Huivin kietaisin ympärilleni esim. hakiessani syötävää. All inclusiveen olisi kuulunut myös kunnon buffetlounas, mutta itseasiassa ei käyty siellä kertaakaan, sen sijaan haettiin päivällä altaan reunalle pizza slicejä, ranuja, lettuja ja hedelmiä. Oh my... "terveellinen" lounas huuhdottiin tietenkin alas kylmällä oluella.

Tuolla oli oikeasti sen verran kuuma (yli 30 astetta), että välillä hiki virtasi ja kunnolla! Altaaseen oli ihana pulahtaa vilvoittelemaan. Osa ihmisistä sanoo, etteivät he jaksa maata aurinkotuolissa viikkoa... minulle se ei ole mikään ongelma! Minusta on ihana antaa ajatusten leijua, jotenkin koen, että mieleni kaipaa välillä ihan tällaista joutilaisuutta. Samalla sitä saa vähän etäisyyttä omaan arkeen ja viikon jälkeen huomasin jälleen, että moni asia oli kypsynyt ja loksahdellut kohdilleen mielessäni. Niin ja ihan pelkkää makaamistahan viikko ei ollut, sillä käytiin joka aamu urheilemassa.

4 comments:

 1. Voi vitsi miten rentouttavan näköistä. Kivan oloinen resort myös, lisää juttua vaan koko kaupungista ja resortista! Mulle kans ei ole mikään ongelma makoilla viikkoa, tästä tuleekin mieleen meidän viime Thaimaan-reissu tai roadtripin Las Vegas-päivät. Altaalla päiväkausia ja mieli tosissaan lepää. Tunnistan ton että aivot vaan tarvii tollaista irtiottoa tasaisin väliajoin, ja vaikkei aktiivisesti yrittäis ratkoa juttuja, ne ratkoontuu tai ainakin asettuu mittasuhteisiin kun huomaa mikä on tärkeintä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, etten ole ainoa, joka nauttii löhöilystä! Arki kun on niin hektistä, niin aurinkotuolissa makoilu tasoittaa mieltä kivasti. Resortista tulossa lisää juttua, mutta siis mehän ei edes käyty tuossa Konaklin keskustassa kertaakaan, kerran otettiin taksi Alanyaan illalliselle ja vaikka löydettiin rannasta kiva ravintola, niin silti todetttiin, että nyt äkkiä taksi takaisin kotiresorttiin! :D Eli tosiaankaan ei ollut mikään sightseeing-reissu... :D

   Delete
 2. Ihania kuvia....
  Me lomailemme täällä Turkin Belekissä ja kyllä kelpaa syyslomaa altaalla viettää. Lämpöä varjossa 25 ja auringossa paljon enempi�� Meillä myös all inclusive, kerrassaan herkullisia ruokia.
  Jään odottamaan lisää kuvia ja kertomusta matkaltasi����
  -Ulla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Oi vitsi, teillä varmasti siellä aivan ihanaa! Turkissa oli kyllä loistavaa juuri tuo lämmin sää, mitä ei välttämättä esim. Espanjassa/Italiassa syys-lokakuussa niin takuulla ole. Omaa matkaamme varatessamme katsottiin myös Belekin kohteita, se vaikutti paikkana tosi kivalta myös. Turkissa ihastuin juuri siihen iloiseen palvelukulttuuriin ja herkulliseen ruokaan. :P

   Mukavaa lomanjatkoa teille, nauttikaa täysillä! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)