Sunday, October 11, 2015

Lempparibrunssilla
Viime sunnuntaina suuntasimme kaveriporukalla Espooseen Bastvikin kartanoon brunssille.  Kirjoittelin muuten Bastvikin brunssista pari vuotta sitten tässä postauksessa, hihi, aina on jotenkin niin hauska katsoa parin vuoden takaisia postauksia, sitä näyttää jotenkin niin nuorelta ja ne ajat tuntuvat niin kaukaisilta. Mutta siis Bastvikin brunssi saattaa hyvin olla lempparibrunssini - laadukkaat juustot, feta-pinaattipiiras, ihana hapanleipä, tahnat, salaatit, täydellistä jugurttia ja mysliä... kakkuja. :P Miljöö on myös tosi tunnelmallinen ja pihalla oli lampaita.

Täällä viikko on mennyt asuntojuttuja fiilatessa. Olen tehnyt remontti-, sisustus- ja muuttosuunnitelmia - voi kun pääsisin jo muuttamaan! Ihan vielä en viitsi kuitenkaan alkaa pakata, ellen halua asua muuttolaatikoiden keskellä puoltatoista kuukautta... muuttolaatikoita tosin hankin jo, jotta voin vähän sorttailla kirpparikamoja ja sen sellaista. Kävin sekä keskiviikkona että lauantaina remppa- ja huonekalukaupoissa. Tavallaan tiedän mitä haluan yleisellä tasolla, esim. haluan ihan vaalean saarni- tai tammiparketin. En kuitenkaan ole tehnyt vielä päätöksiä lopullisista valinnoista. Myös Pinterest on laulanut sisustusinspistä hakiessa!

Aloitin muuten kuun vaihteessa uudella salilla. Olin vähän vaihtelun tarpeessa, joten päätin kokeilla vähän jotain uudenlaista. Tällä uudella salilla on crossfit-tyylisiä ryhmäliikuntatunteja. Ihan kivalta vaikuttaa, joskin tietenkin aina alkuun vaatii vähän totuttelua oppia uuden paikan tavoille. Vanhaan salijäsenyyteen kuului myös joogat, joten nyt kun ne jäivät pois, niin olen ajatellut testata Helsingin eri joogasaleja Sportsetterin kautta ennen kuin valitsen millä niistä rupean käymään. Yhdellä jo kävinkin ilmaisella testitunnilla, mutta se ei ollut niin hyvä, mitä olisi voinut odottaa. Onko tuo Sportsetter-appi teille muuten jo tuttu? Suosittelen tsekkaamaan, sen kautta pääsee ilmaisille testitunneille! Niin ja olen myös ajatellut kokeilla nettijoogaa, esim. yoogaiaa. Onko kenelläkään siitä kokemuksia?

Tällaisia kuulumisia tänne! Snapchatissä olen höpötellyt vähän enemmänkin näistä arjen tapahtumista, jos et vielä seuraa niin olen siellä nimellä janica.s.

Kivaa sunnuntaita kaikille! :)

3 comments:

 1. Ihana toi alin kuva :). Ja ihana myös kyseinen brunssipaikka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hihi, mietin tuota alinta brunssikuvaa, että se näyttää vähän siltä, kuin olisi otettu nukkekodissa - pitsiliinat, ruusut ja kaikkea. :D

   Delete
  2. Toi alin kuva vaan kuvaa niin hyvin kyseistä paikkaa. Just tuollaista siellä on :) (+välillä vähän täyttä ja meluisaa)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)