Wednesday, October 21, 2015

Syysasu 
Takki: Zara
Housut: Zara
Laukku: Coach
Pusero: Massimo Dutti
Kengät: Zign (nämä)
Hanskat: H&M 
Huivi: Acne

Viikonloppuna treffailtiin Eveliinan ja Emmin kanssa asukuvien merkeissä. Olipas kiva nähdä näitä blogikamuja, hetkeen ei olla taidettukkaan porukalla nahdä, kun kaikkille meille sattui lomareissut nyt alkusyksylle ja muutenkin on ollut monenlaista menoa. Kuvien jälkeen tultiin vielä mun luokse ja katsottiin yhdessä kuvankäsittelyohjelma Lightroomin käyttöä. En muista tarkalleen milloin siirryin Photoshopilla käsitellyistä jpg-kuvista Lightroomilla käsiteltyihin raakakuviin, mutta täytyy sanoa, että se oli yksi parhaimmista päätöksistäni! Raakakuvien ja Lightroomin avulla kuvien jälkikäsittely helpottuu niin paljon, mikä tekee itse kuvaamisesta stressittömämpää ja kuvista parempia. Tällä hetkellä tuntuu, että kuvien ottaminen rullailee eteenpäin ihan mukavasti, eli suurempia ongelmia ei ole. Toisaalta taas ainahan sitä haluaisi keksiä jotain uutta, että saisi kuvat vietyä seuraavalle levelille. Tällä hetkellä haaveenani on päivittää kuvauskalustoani, eli siis hommata uusi kameran runko ja objektiiveja.

No mutta sen projektin aika koittaa vielä, tällä hetkellä mun fokus on 110 % mun asuntoprojektissa! :) Olen varmaan höpötellyt aiheesta jonnin joutavia täällä blogissakin jo ihan liikaa. Mutta ei sille mitään voi, se aihe nyt vaan pyörii päälimmäisenä mielessä! Tällä hetkellä olen kuin hevonen, joka kuopii kaviollaan maata malttamattomana - päästäkää mut jo vauhtiin! Vielä hetki pitäisi malttaa tätä "suunnitteluvaihetta", mutta onneksi jo pian pääsen tosi toimiin! Materiaalivalinnat remppaa varten alkavat olla selvillä... ai että ne on niin ihania! Olen jotenkin niin super onnellinen, että pääsen rakentamaan itselleni sitä unelmien kotia... Pian pääsen kertomaan teillekin tarkemmin projektin etenemisestä ja yksityiskohdista! :)

Reipasta viikkoa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 comments:

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)