Monday, May 18, 2015

Asukuvat kirsikankukkien alla

Trenssi: Zara
Pusero: Mango
Farkut: Monki
Kengät: Vans Defshop (saatu)

Pieni kuvapläjäys... En pystynyt karsimaan kuvia yhtään enempää, sen verran kivoja näistä tuli mielestäni. :) Olen aika fiiliksissä näistä kirsikankukkakuvista! Jokunen viikko sitten näitä vilisi ulkomailla otetuissa blogikuvissa ja nyt vihdoin kukinta-aika koitti Suomessakin, joten ei muuta kuin Roihuvuoren kirsikkapuistoon kuvia ottamaan! Ja en muuten ollut ainoa! Puistossa oli tosi paljon ihmisiä ja lähes kaikki räpsi kuvia, muutamalla oli mukana vielä iso heijastinkangas. Ja mikä upea keli eilen sunnuntaina oli, aurinko paistoi siniseltä, pilvettömältä taivaalta, ahhhh!

Tällä kertaa jätän löpinät tähän ja annan kuvien puhua puolestaan. Aurinkoista viikkoa muruset! :)

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

8 comments:

 1. Kauniit kuvat, enkä ihmettele jos on ollut vaikea valita vain osa julkaistavaksi! :)

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Nämä kirsikankukkakuvat ovat kyllä ehkä yhdet kaikkien aikojen lemppareistani! :)

   Delete
 2. Vitsit, aivan ihania kuvia Janica! :) Siellä on kevät jo niin paljon pidemmällä mitä täällä. Kuvasi ei yhtään taltuna valtavaan slip on kuumettani, jospa vielä yhdet tennarit tälle kesää... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiiitos! :) Joo täällä on kyllä jo kohta ihan kesä! Ihana kun puut ja nurmikko vihertää ja aurinko paistaa. Hihi, sorry jos aiheutin slip-on himotuksen lisääntymistä! ;) Itselläkin on nuo ollut jo hetken pohdinnassa, joten kiva kun sellaiset nyt löytyy tennarikokoelmastani. Mulla olisi myös vielä lohenpunaiset Rosherunit kiikarissa, tosiaan aikamoista tämä tennari-innostus. :D

   Delete
 3. Nämä kuvat on ihan mielettömän ihania, joten en yhtään ihmettele karsimisen vaikeutta! :D Mielellään näitä kyllä enemmänkin katsoi, ettei haitannut yhtään :) Just sanoin muutama päivä sitten kotona, että jos meillä on joskus omakotitalo niin haluan sen pihaan kyllä kirsikkapuun, ihan sama tekeekö se hedelmää, mutta kukinnot riittää mulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! <3 Kirsikkapuu on kyllä kaunis ja miten ihana idea olisi tosiaan, jos sellainen kasvaisi oman omakotitalon pihalla. :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)