Sunday, May 3, 2015

Inspiraatiota kevätasuihin

 1. Bleiseri   2. Bleiseri   3. Laukku   4. Korkkarit   5. Farkut   6. Pusero   7. Kello

 1. Trenssi   2. Paita   3. Farkut   4. Huivi   5. Aurinkolasit   6. Laukku   7. Tennarit

 1. Huulipuna   2. Kimono   3. Pusero   4. Rannekoru   5. Sandaalit   6. Laukku   7. Farkut


Tässäpä vähän inspistä keväisistä asuista! Pikkuhiljaahan sitä voi tosin jo ruveta miettimään kesävaatteita! Kollaaseissa näkyy vaatteita ja asusteita, joista tykkään tällä hetkellä ja joita olen jo hankkinut / olisi tarkoitus hankkia... Vaalea bucket bag olisi loistava valinta kesäkassiksi, kuviolliset ja bukleebleiskat ovat ihan lemppareitani ja ne toimivat hyvin myös keväällä takkina.  Trenssit, revityt farkut ja tennarit ovat jo klassikoita, mutta vähän uudempi himotus on tuollainen kuviollinen kimono.

Nyt sunnuntaina on hyvä hetki tehdä kevään hankintoja nettikaupoista, vinkkinä nimittäin, että Zalandossa on vielä tänään viimeinen päivä kevät-alea

Myös Boozt.comissa on vielä tänään suuri mid season SALE. Kannattaa käydä tsekkaamassa, siellä oli vaikka mitä -30 % alessa ja lisäksi kun kassalla syöttää alekoodin 15EXTRAOFF, niin saa vielä extrana -15 %.

Hauskaa ja aurinkoista sunnuntaita! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)