Thursday, May 14, 2015

Kuulumisia
Täällä vietetään helatorstaita rennoissa merkeissä kotosalla. Olen dedikoinut tämän päivän blogijutuille, nimittäin nyt on niin paljon kivoja juttuja työn alla! Kevätauringon paistaessa kuvat tuntuvat onnistuvan erityisen hyvin ja siitä tulee vaan niin iloinen fiilis.

Kesä lähestyy hyvää vauhtia ja kalenteri alkaa täyttyä kaikesta kivasta. Olemme kavereiden kanssa koostaneet kesälistaa jutuista, mitä halutaan tehdä kesällä ja tarkoitus olisi kirjoitella kesäsuunnitelmistani myös blogiin pian. Sain ihanan kukkakassin Stockmannilta kevättervehdyksenä, kuva on otettu heti aluksi, mutta kukat kasvoivat ihan kohisten aurinkoisella ikkunalaudalla. Kaksi kukista kasvoi jo niin rehottaviksi, että katsoin parhaaksi käydä istuttamassa ne takapihallemme, jossa kasvaa muutenkin pihakukkia.


Viime lauantaina juhlittiin ystäväni kolmekymppisiä. Ennen juhliin menoa käytiin ystäväni kanssa Brondassa drinksuilla. Bronda on kyllä niin kiva paikka ja paikan sisustus on aivan kertakaikkisen upea, esim. tuo kuvan marmoripöytä olisi tervetullut kotiini koska vaan!Tiistaina pidin lomapäivän, jonka starttasin HAMK Wetterhoffin pressitilaisuudessa Marsaanan PR-toimistolla. Esillä oli nuorten suunnitteilijoiden mallistoja. Monet vaatteista olivat varsin erikoisia ja eivät varsinaisesti omaa tyyliäni vastaa, mutta oli mielenkiintoista tutustua välillä myös vähän erilaiseen muotiin kuin mitä näkee Zaran ja muiden ketjujen tangoilla. Juttelin myös parin suunnittelijan kanssa ja sain mm. kuulla, että nuorten suunnittelijoiden haaveet jakautuvat aika tasan puoliksi: osa haluaa perustaa oman merkin ja osa taas mennä suunnittelijaksi isolle brändille. Esillä olleista vaatteista ehdoton lempparini oli tuo valkoinen takki, siinä yhdistyi kauniisti erilaiset materiaalit.

Saan aika paljon kutsuja erilaisiin tapahtumiin blogin kautta, mutta aika harvoin niihin pääsen osallistumaan, sillä ne ajoittuvat useimmiten arkipäiviin ja silloin olen tosiaan töissä. Näin ollen oli tosi hauska päästä osallistumaan tuohon PR-tilaisuuteen. Tiistaina eteni myös eräs mielenkiintoinen juttu, josta pääsen pian kertomaan blogissakin!

Rattoisaa helatorstaita jaa peukut pystyyn Suomelle illan peliä varten! :D

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)