Tuesday, May 26, 2015

Raitableiseri





Bleiseri: H&M
Housut: Zara
Pusero: Mango
Nilkkurit: Zign
Laukku: Karen Millen


Viikonloppu vierähti mukavan rennoissa merkeissä kotikaupungissani Lahdessa ja tuntui, että olin Helsingistä poissa kauemminkin, varmasti siksikin, että lähdin perjantaina reissuun suoraan töistä ja menin maanantaina töihin suoraan Lahdesta. Viikonloppuun kuului ratsastusta, esteratsastuskilpailujen katsomista, grillaamista kavereiden kanssa sunnuntai-iltapäivällä, saunomista ja pitkiä yöunia. Tietokoneen jätin tällä kertaa kotiin, teki hyvää tehdä muita juttuja, kuin istua koneen äärellä - tosin aika tiiviseen tahtiin tuli räplättyä puhelinta... ;)

Maanantai olikin sitten suoraan sanottuna aika *!x%* päivä. Onneksi ei mitään oikeasti kamalaa tapahtunut, mutta megalomaaninen päänsärky riivasi koko päivän ja siihen en ole tottunut... Ja ei, kyseessä ei ollut krapula! :D Mietin, että saattaisi liittyä jotenkin ilmojen lämpenemiseen ja auringonpaisteeseen, eikös sen vuoksi näin keväisin tule joskus pääkipua!?!

Niin ja postauksen asukuvat eivät ole viikonlopulta, vaan otettu jo aiemmin Sallan kanssa. Kyseessä on tosi tyypillinen työasu. Bleiska on kevään hankintoja H&M:ltä, tykkään heidän bleisereistä, koska ne ovat malliltaan tuollaisia lyhyitä ja tyköistuvia.

Kuvat ja editointi: Salla Vesa

EN: I've been meaning to start writing in English again like forever! So finally a few words for you my international readers. :) Here is a very typical work outfit, we shot these pictures a while ago with Salla. I had a nice and relaxing weekend in Lahti, my hometown. Did some horse riding, watched show jumping, had a BBQ with my friends on Sunday, got a lot of sleep and went to the sauna. Unfortunately on Monday I had a huge headache... maybe because of the weather got warmer?!? I'm not used to sunshine I guess!

Pictures and editing: Salla Vesa

8 comments:

  1. Upeita kuvia, jälleen! Etenkin tuo missä näkyy vain kengät ja pitelet laukkua - vau! Ja kiva asu myös, H&M:n bleiskat sopii mullekin tosi hyvin, ja hinta-laatusuhde on aika hyvä! Kivaa päivää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, että tykkäät kuvista! Tuo laukkukuva on myös lempparini, idea siihen tuli Sallalta. Olen nyt koittanut miettiä vähän poseerauksia ja sommitteluja etukäteen, jota saisi elävyyttä kuviin...kun tosiaan en ole luontaisesti mikään kovin monipuolinen poseeraaja kuten tiedät ;)

      Delete
  2. Kauniita kuvia! Tätä jakkua katselin mm. kaverini päällä ID:n päivässä, se on kaunis ja keväinen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tuo jakku on kyllä tosi kiva ja juuri tähän vuodenaikaan sopiva väriensä puolesta. Uskon, että sille tulee käyttöä kesällä ns. takin korvikkeena. :)

      Delete
  3. I love this outfit and the blazer is just perfection!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much Michelle! I'm especially happy to get a comment in English. This motivates me to write in English in the future as well. :)

      Delete
  4. Jaksan kyllä aina ihastella ja ihmetellä asukuviasi - niin upeita! Bleiseri näyttää kivalta, raitahamsteri innostui heti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Elisa, aivan ihana kommentti! Tässä tapauksessa kiitokset menee myös Sallalle, oma osuuteni kun näissä kuvissa on ollut enemmän kuin normaalisti vain poseerauksessa. :D
      Haha, raitahamsteri, hyvä sana! Mäkin olen aikamoinen raitahamsteri - varsinkin kesällä valko-siniraidat ovat ihania. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)