Tuesday, May 5, 2015

Nahkatakki & raitapaita
 
Kuinkas siellä on vappuviikonlopun jälkeinen elämä lähtenyt käyntiin? Oma lomaviikkoni päättyi sunnuntaina mukavissa merkeissä aivan superhyvään ja rentouttavaan yinyogatuntiin ja astetta spesiaalimpaan omatekemään herkkusalaattiin. Oli ihana käppäillä kotoa salille keskustaan ja takaisin, aurinko paistoi ja huomasin puissakin olevan jo lehdet nupuillaan. Lomani oli muutenkin varsin onnistunut, tarkoituksena oli lähinnä ladata akkuja, puuhastella blogijuttuja ja rästihommia kotosalla ja näin teinkin. Rahaakin tuli käytettyä sanoisinko jopa hämmästyttävän vähän, en esim. käynyt kertaakaan ravintolassa syömässä! Normaalisti tulee kuitenkin oikeastaan viikoittain käytyä jossain ravintolassa. Maanantaina heräsin uuteen työviikkoon levänneenä ja seesteisenä, haha, saas nähdä kuinka kauan olotila kestää. ;)

Postauksen asukuvat otettiin hiljattain Sallan kanssa Lahden satamassa Sibeliustalon takana. Käytiin myös viime viikolla kuvailemassa Helsingissä ja täytyy sanoa, että joukossa oli aika helmiä! Laitan niitä pian blogiin. Vaikka kuvaaminen uuden ihmisen kanssa oli alusta asti ihan luontevaa, niin toki muutaman kerran jälkeen homma sujuu vielä paremmin.

Niin ja kiva kun olette käyneet runsain joukoin osallistumassa Boutique Rosan arvontaan! :) Vielä on aikaa 17.5. asti osallistua, joten käyhän jättämässä tähän postaukseen kommenttisi, niin olet mukana arvonnassa!

Reipasta päivää kaikille! :)

Kuvat & editointi: Salla Vesa
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

4 comments:

 1. Tykkään asusta paljon ja sinulla on muuten tosi hyvänvärinen tukka, sellainen luonnollisen vaalea :)
  Haluan myös kiittää, kun bongasin oman blogini sivupalkista! Et uskokaan, kuinka onnelliseksi ja iloiseksi tulin moisesta kohteliaisuudesta, joten tuhannet kiitokset! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Hiukset saivat freesauksen kampaajalla näiden kuvien oton jälkeen, eli nyt ovat vähän kirkkaamman vaaleat juuristakin, mutta edelleen luonnolliset, koska siitä pidän.
   Kiva kun ilahduit linkityksestä, sulla on hyvä blogi! :)

   Delete
 2. Kiva rento asu. Tykkään erityisesti nahtatakin yksityiskohdista olkapäillä.

  Kivaa päivää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, tämä oli tällainen viikonlopun rento lookki. Nahkatakki on kyllä ollut loistava, juurikin tykkäilen sen yksityiskohdista. :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)