Saturday, May 2, 2015

VappuRentoakin rennompi vappu takana. Chillailtiin samalla kaveriporukalla koko vappu - vapunaattona mun luona vappubileiden merkeissä ja vappupäivänä suuntasimme ystäväni luokse Ruoholahteen vappubrunssille. Lahdesta tullut ystäväni oli mun luona yökylässä ja eilen oltiin vielä illalla porukalla mun luona katsomassa Suomi-peliä. Vuorokauden verran ympärillä oli siis paljon kavereita, nyt taas koti hiljentynyt.

Päätimme pitää vappubrunssin sisätiloissa. Meidän porukka on aika foodie-henkinen, eli ruokaan tykätään panostaa, näin ollen ei oikein tehnyt mieli lähteä kylmään maahan istumaan, silloin kun hyvistä ruuista ei pääse nauttimaan yhtä hyvin. Katettiin siis itsetehdyt pataleivät, juustosarvet, munkit sun muut herkut sisälle ja brunsseilun jälkeen käppäiltiin Ruoholahdesta Kaivariin vappuhulinoihin. Korkattiin skumppapullo Kaivarissa, mutta pidemmäksi aikaa ei jääty, ilmakin oli niin kylmä. Oikein onnistunut vappu takana. Tästä se kesäkausi alkaakin! Kesäisin kun on aina niin paljon enemmän kaikkea häppeningiä kuin talvella ja meno on muutenkin sosiaalisempaa. Kalenteriin onkin jo merkattu vaikka mitä hauskaa tuleville kuukausille.

Tämä sadepäivä taitaakin mennä pitkälti kotona. Olen vähän koodaillut blogin ulkoasua uuteen uskoon ja sen suhteen olisi vielä pari juttua tekemättä. Lisäksi talvisaappaat odottavat huoltoa ja pari muutakin pikku askaretta tuossa olisi. Tällaista slow lifeä tänään. :) Jos sitä vaikka tekisi jotain terveellistä ja hyvää ruokaa, jääkapista kun löytyy paljon tuoreita kasviksia.

Leppoisaa lauantaita! :)

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

1 comment:

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)